2020-08-09 12:08

Hans Klemm: Alegerile au fost bine organizate

 |  21:36
Hans Klemm: Alegerile au fost bine organizate

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a afirmat, miercuri seară, că alegerile parlamentare din România au fost bine organizate, precizând că responsabilitatea nominalizării unui premier îi revine președintelui Klaus Iohannis.

"Cred că alegerile au fost foarte bine organizate. Felicit autoritățile pentru organizarea cu succes a scrutinului și pe românii care au votat", a spus Klemm, la finalul Serii Anuale a Corpului Diplomatic, desfășurate la Palatul Regal din Capitală.

Întrebat dacă participarea la scrutinul parlamentar din România i s-a părut scăzută, diplomatul american a menționat că și la prezidențialele din SUA prezența a fost mai redusă decât la alegerile trecute. "Da, asta a fost surprinzător, trebuie să recunosc. Dar și la prezidențialele din SUA participarea a fost scăzută. Nu atât de scăzută ca în România, dar mai scăzută față de alegerile trecute", a precizat Hans Klemm.

În ceea ce privește o eventuală nominalizare în funcția de premier a unei persoane cu probleme penale, ambasadorul american a arătat că responsabilitatea în cazul numirii unui prim-ministru revine șefului statului.

"Este acum responsabilitatea președintelui Iohannis. Îl susțin întru totul în munca grea pe care o are înainte. Cred că a creat condițiile potrivite pentru a face o alegere grozavă pentru România", a mai spus ambasadorul SUA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-14Parerea ta...

ZORO
17 Dec 2016

Lasa -NE ,bai nene in pace ,ca ne-am saturat de ambasadori americani ca tine!!!.....este o zical romaneasca cum ca "te bagi unde nu-ti fierbe oala"",asa si cu tine.....noroc ca "va mai taiat macaroana "prin alegerea lui TRUMP presedinte ,un adevarat om ,nu ca cei de pana acum......cum naibii ,te mai afisezi acum dupa ce te-ai afisat cu steagul secuiesc!!!...asta nu-i samanta de scandal?...este....ca asa iti place tie sa mentii tensiune ,sa-ti fie bine!!!....nu te-am auzit niciodata ,cu privire la DNA ,ca sa se faca dosare pe bune ,dupa cercetari amanuntite ,nu dosare pe picior!!!....aprobi totul bine sau rau in ceea ce priveste DNA-ul.....si NOI santem de acord cu DNA-ul ,dar sa fie impartial ,nu dosare dupa coloratura politica!.....un pensionar.....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz