2019-08-17 14:36

Hellvig a REACȚIONAT la aluziile lui DRAGNEA: SRI nu este implicat în niciun fel în jocurile politice

 |  15:17
Hellvig a REACȚIONAT la aluziile lui DRAGNEA: SRI nu este implicat în niciun fel în jocurile politice

Directorul SRI Eduard Hellvig a dat asigurări că Serviciul Român de Informații nu e implicat în niciun fel în jocurile de putere. Precizările șefului SRI vin în contextul în care în ultima vreme au existat mai multe referiri la activitatea sa și a SRI.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, vineri, că rămâne la conducerea partidului şi a majorităţii parlamentare, precizând că nu îl sperie nici Klaus Iohannis, nici Eduard Hellvig, nici Lucian Pahonţu, nici Laura Codruţa Kovesi, nici Traian Băsescu, nici Victor Ponta, nici Gabriel Oprea şi nici alţii. 

"Este regretabil faptul că se încearcă atragerea Serviciului Român de Informaţii într-o zonă a speculaţiilor prin afirmaţii false, acuzaţii nefondate şi calomnierea cadrelor Serviciului. SRI condamnă ferm aceste încercări de denigrare a instituţiei şi îi asigură pe partenerii interni şi externi că va ramâne ancorat în misiunile sale care privesc exclusiv securitatea naţională. Directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, îi asigură pe toţi cetăţenii României de neimplicare în niciun fel de jocuri de putere, de menţinere a instituţiei în afara dezbaterilor politice şi de determinare în efortul conjugat de a prezerva securitatea naţională", transmite Serviciul Român de Informaţii, prin intermediul unui comunicat de presă remis Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-25Parerea ta...

MITICA GOARNA
25 Iun 2018

Pai si cu protocoalele cum este stimabile ?
FREACA MENTA
25 Iun 2018

A-TI STAT CA URSUL PE COADA SI TARA SA FURAT TOATA . DATORI SI ECONOMIA SA DISTRUS . MINCATI FRIPTURI CU TOTI POLITICI SI SERVICI . VAU DAT SALARII SI PENSI SPECIALE . VA PUPATI PE DINTI SI MIROSEATI BASINILE LUI UDREA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray