2020-06-05 23:17

Hunor o contrazice pe Dăncilă în legătură cu evenimentele din 10 august: Nu mi se pare că ar fi fost urmă de tentativă de lovitură de stat

 |  11:34
Hunor o contrazice pe Dăncilă în legătură cu evenimentele din 10 august: Nu mi se pare că ar fi fost urmă de tentativă de lovitură de stat

Liderul UDMR Kelemen Hunor o contrazice pe premierul Viorica Dăncilă în legătură cu evenimentele din 10 august, spunând, la RFI, că nu i se pare că ar fi fost ”urmă de tentativă de lovitură de stat”, apreciind că după un an, ar fi bine să ştim exact ce s-a întâmplat.

Kelemen Hunor crede că ceea ce trebuie condamnat este agresivitatea jandarmilor pe 10 august.

”Nu mi se pare că ar fi fost urmă de tentativă de lovitură de stat anul trecut. Noi am spus şi atunci că orice agresivitate, orice agresiune şi mai ales orice intervenţie brutală din partea forţelor de ordine trebuie respinsă, trebuie categoric respinsă. Astfel de intervenţii nu ajută cu nimic. Deci nu mi s-a părut că ar fi fost o astfel de tentativă şi după un an de zile, sigur, ar fi bine să ştim exact ce s-a întâmplat”, a declarat liderul UDMR.

El a amintit că anul trecut UDMR a susţinut o comisie de anchetă pe această temă împreună cu PNL, USR, a cărei înfiinţare nu a fost aprobată.

”Poate că era bine dacă ar fi trecut, că astăzi am fi aflat mai multe despre acele zile, acele evenimente şi acea zi de 10 august”, spune liderul UDMR.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat recent despre evenimentele din 10 august, de anul trecut, din Piaţa Victoriei, că atunci când se forţează intrarea în sediul Guvernului, acest lucru seamănă cu o lovitură de stat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-26Parerea ta...

ROMANUL PROST.
26 Iul 2019

Maghiari întotdeauna cunosc adevarul mai bine ca românul, inteligenta lor ia așezat la guvernarea României de 30 de ani,fără întrerupere.
ROMANUL PROST!
27 Iul 2019

Maghiarii se scrie cu doi de i Nu esti instare sa stapanesti cand si cum se scrie litera i dar si alte notiuni elementare de gramatica NU ai luat bacul asa i ?dar nici n o sa l iei!
CORECT. GREșEALA DE ORTOGRAF
29 Iul 2019

Privesc către elita ta politica și ma mândresc cu Ea" . Eu nu am nevoie sa stăpânesc Limba și literatura. Crezi ca acel emigrat pe care la-i adus la tine acasă sa-ți muncească are nevoie de cultura și tradițiile tale? Are nevoie de acel bac sau acele examene la angajare ? Tu iți gonești copiii peste hotar. Ești depășit de situație . Ești deja un minoritar la tine acasă. (Fiu de DAC)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine