2020-08-08 04:28

Iași: Consilier județean PNL exclus din partid pentru colaborare cu PSD

 |  19:56
Iași: Consilier județean PNL exclus din partid pentru colaborare cu PSD

Delegația Permanentă a PNL Iași l-a exclus din partid pe consilierul Victor Chirilă. Colegii liberali l-au acuzat pe acesta că este un colaborator al Partidului Social-Democrat.

Victor Chirilă, consilier județean al PNL, a fost exclus sâmbătă de Delegația Permanentă a filialei Iași pentru vina de a fi colaborat cu PSD. Dintre cei 111 membri liberali care au participat la Delegație, 70 s-au pronunțat în favoarea excluderii lui Chirilă.

Consilierul județean a fost acuzat că în seara alegerilor pentru Parlamentul European s-a dus la sediul PSD Iași pentru a sărbătoria victoria foștilor parteneri de coaliție. De asemenea, el a luat parte și la ședința Comitetului Executiv al PSD Iași și s-a împotrivit fuziunii dintre PNL și PDL.

Victor Chirilă a precizat pentru Mediafax că se va adresa Curții de Arbitraj a PNL. „Conform statutului, doar Delegaţia Permanentă a partidului de la centru poate lua această decizie, pentru că sunt membru în acest for. Fac parte din Delegaţia Permanentă întrucât am fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi şi am fost automat inclus în acest organism. E adevărat că acum nu mai sunt vicepreşedinte al CJ Iaşi, dar eu am contestat la Tribunal măsura înlocuirii mele din CJ. Aşa că până la o sentinţă definitivă, eu nu pot fi exclus de nicăieri”, a explicat politicianul.

Consilierul județean a anunțat joi că va conduce filiala din Iași a Grupului de Identitate Liberală al lui Călin Popescu Tăriceanu. „Nu e vorba aici de dragostea faţă de PSD. Dar PNL ar trebui să stea dracului patru ani în USL, aşa cum am promis alegătorilor, nu să ne pupăm cu PDL”, a afirmat Chirilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-14Parerea ta...

MARIANA
16 Iun 2014

si de ce nu ai stat DRACULUI cu comunistii de mina inca 40 de ani tov. inguibat si nebun dupa putere?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz