2019-10-15 05:11

Ieșire nervoasă a lui Liviu Dragnea: Cu ce dracu mă ajută pe mine? Vorbiți cu Iohannis să mă împuște. Avertisment către Toader!

 |  13:59
Ieșire nervoasă a lui Liviu Dragnea: Cu ce dracu mă ajută pe mine? Vorbiți cu Iohannis să mă împuște. Avertisment către Toader!

Liviu Dragnea a avut o izbucnire nervoasă miercuri la Parlament când a fost întrebat de jurnaliști despre legea adoptată luni de Senat privind detenția la domiciliu pentru infractorii condamnați la maximum 5 ani de închisoare cu executare.

Întrebat dacă o astfel de soluție l-ar avantaja, având în vedere că a fost condamnat deja în primă instanță la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, Dragnea a răspuns:

”Cu ce dracu să mă ajute pe mine, domnișoară? Cu ce mă ajută? M-am săturat de aceste minciuni. În afară de mine mai sunt oameni în țara asta? Pe ei îi întrebați, domnișoară? Sunt om și mi-ajunge. Mi-ajunge să tot răspund la aceste prostii. Vorbiți cu Iohannis și cu haștagiștii să mă împuște. Ați ajuns oameni tineri să susțineți securiștii în țara asta”.

Totodată, Dragnea i-a transmis și un avertisment ministrului Justiției, Tudorel Toader, căruia i-a transmis să revină cu picioarele pe pământ.

”Adevăratul motiv pentru remaniere nu va fi OUG pentru amnistie și grațiere. Nu se pune problema remanierii lui Toader la ora asta. Sper ca toată lumea să revină cu picioarele pe pământ”, a spus Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray