2019-10-21 16:24

Ilan Laufer îl ACUZĂ pe Iohannis de ANTISEMITISM: ”Mi se pregătește un dosar la DNA”

 |  21:30
Ilan Laufer îl ACUZĂ pe Iohannis de ANTISEMITISM: ”Mi se pregătește un dosar la DNA”

Ilan Laufer a declarat, marți seara, la sediul PSD, că președintele Klaus Iohannis a respins numirea sa în fruntea Ministerului Dezvoltării din antisemitism, el acuzându-l pe șeful statului că acesta este un gest dintr-un lung șir de acțiuni antisemite, inclusiv de sabotare a relațiilor cu Israelul.

„Dragi români, mă numesc Ilan Laufer, sunt cetățean român, din părinți români, născut la Maternitatea Polizu, nu departe de Guvernul României”, și-a început Laufer declarația.

El a susținut că a demonstrat în mediul privat și în mandatul său la Ministerul pentru IMM-uri ce calități are.

Ilan Laufer a afirmat că respingerea numirii sale de către Klaus Iohannis este neconstituțională și constituie ”nou act de antisemitism”. El l-a acuzat pe președinte că a contribuit inclusiv la sabotarea ședinței de Guvern comune România- Israel.

„Sunt îngrijorat de motivele reale care au stat la baza respingerii mele, atunci când m-a refuzat în funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării fără să motiveze această decizie, ceea ce este neconstituțional. consider că refuzul președintelui Iohannis în ceea ce mă privește este un nou act de antisemitism și vreau să atrag atenția asupra fenomenului neîncetat de antisemitism pe care l-a demonstrat neîncetat în ultimul an președintele Klaus Iohannis”, a afirmat Laufer, susținând că președintele a avut ”mai multe ieșiri împotriva evreilor și declarații antisemite”.

Ilan Laufer a mai spus că Iohannis a blocat numirea unui ambasador al României în Israel, dorind „să saboteze” relațiile cu această țară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-20Parerea ta...

ANONIM
20 Noi 2018

La ce sa te astepti de la un nazi sas
ANONIM
20 Noi 2018

DAUNA TOTALA PTR ACEST STERP....urmăriți de ce campanie va avea pasta ASTA....nici nu ii mai spui 69 ptr ca deja rezultă că a avut peste 45 de dosare penale.....SICTIR....BLEAHHHHH
FREACA MENTA
20 Noi 2018

CE JMENURI , ACTE , MAI FACEA SI ASTA PRIN MINISTER ? CE CAUTA SI JEGUL ASTA IN PSD ? CE INTERESE OBSCURE MAI CROSETEAZA SI URMARESTE , IN GASCA LUI ?
ANONIM
20 Noi 2018

DAUNA TOTALA PTR ACEST STERP....urmăriți de ce campanie va avea parte ASTA....nici nu ii mai spui 69 ptr ca deja rezultă că a avut peste 45 de dosare penale.....SICTIR....BLEAHHHHH
ANONIM
21 Noi 2018

UN MUCIOS FARA SCOALA EXPERIENTA, MATURITATE ARE PRETENTII DE MINISTRU . INSEAMNA CA E DUS CU CAPU SA FIE EXAMINAT PSIHIATRIC .....
NENEA BRANCOVEANU
21 Noi 2018

...nu-l plac pe domnul iohanis....dar.....domnule Laufer ! te rog sa o lasi mai moale cu antisemitismul...!!!! Poporul evreu a fost prigonit milenii. Evreii si-au gasit loc pe mapamond pe unde au putut. In tara noastra au trait si chiar mai traiesc multi evrei in pace si liniste cu toti locuitorii si mai ales cu romanii. Legionarii si unii din comunistii din tara noastra au facut fapte antisemite dar.... ca de obicei au fost dirijati din strainatate, asa dupa cum stie toata lumea. DEZBINAREA ROMANILOR ESTE CEA MAI GRAVA FAPTA ANTIROMANEASCA SI DATORIA NOASTRA ESTE SA IDENTIFICAM CINE ARE INTERESUL SA NE DEZBINE PENTRU A-I DEMASCA. EVREII DIN ROMANIA ,NASCUTI SI CRESCUTI AICI SUNT SI VOR FI ROMANI ASA CUM EVREII DIN USA SUNT SI VOR FI AMERICANI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray