2020-02-28 21:12

Ilie NĂSTASE și Anghel IORDĂNESCU deschid lista UNPR pentru europarlamentare

 |  14:33
Ilie NĂSTASE și Anghel IORDĂNESCU deschid lista UNPR pentru europarlamentare

Ilie Năstase şi Anghel Iordănescu ocupă primele două poziţii pe lista candidaţilor UNPR pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, ei fiind urmaţi de vicepreşedintele formaţiunii Luminiţa Adam şi eurodeputatul Ciprian Claudiu Tănăsescu, informează Agerpres.

Lista, prezentată vineri într-o conferinţă de presă de preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, continuă cu preşedintele organizaţiei judeţene Iaşi, Mircea Manolache, viceprimarul sectorului 6, Constantin Tomescu, prof. univ. Gheorghe Bică, viceprimarul municipiului Galaţi, Roman Apostol-Picu, Laura Berbecaru, fostul ministru al Integrării Europene, Ene Dinga, şi prof. univ. Gheorghe Popa. Lista cu 33 de nume include profesori, economişti, jurişti etc. Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat că formaţiunea pe care o conduce „îşi doreşte să trimită în Parlamentul European români, patrioţi adevăraţi, care să se bată pentru interesele României şi nu să îşi denigreze ţara". „Sloganul nostru de campanie este 'Pentru o Europă prosperă. Schimbăm România în bine, Dumnezeu, onoare şi patrie!'. Obiectivul strategic al UNPR este ca anul viitor să obţinem peste 10% la alegerile locale şi peste 10% la alegerile parlamentare şi să intrăm înapoi în Parlamentul României", a afirmat Oprea. Ilie Năstase a mărturisit că decizia de a candida a fost una „foarte dificilă", din cauza vârstei sale. „Trebuie să schimbăm situaţia în care se află România la Parlamentul European, avem acolo nişte români, care au fost votaţi de nişte români cinstiţi, şi s-au dus acolo şi au denigrat ţara, nu s-au preocupat să progresăm, să aducem investitori în România. Au făcut exact pe dos. Noi vrem să schimbăm treaba asta. (...) La vârsta mea am luat o decizie foarte dificilă. Probabil că vor fi ultimii ani din viaţa mea dacă reuşesc să ajung acolo 5 ani. Vreau să-mi dau ultimii ani din viaţa mea pentru România", a adăugat Năstase. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-29Parerea ta...

ANONIM
29 Mar 2019

DACA NU LE ESTE JENA, DEMONSTREAZA CA TOATA VIATA AU FOST NISTE RAHATI CU PERJE.....................NULITATI UMANE ......
ANONIM
29 Mar 2019

UN BETIV BAGABONT TURCANGIU SI CELELANT NASUL SI OMUL LUI GENERALISIMUL OPREA . CE AU FACUT ASTIA PENTRU TARA ? BAGA NISTE PATACHINE IN FATA , LA PROSTIME RISUL CURCILOR
ANONIM
30 Mar 2019

Doi fosti mari sportivi dar jeguri in viata de zi cu zi. O bataie de joc si o rusine pentru militarii Armatei Romane acesti generali de carton.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine