2020-01-27 04:20

Ilie Sârbu, numit consilier de conturi și vicepreședinte al Autorității de Audit

 |  13:18
Ilie Sârbu, numit consilier de conturi și vicepreședinte al Autorității de Audit

Ilie Sârbu a fost numit, miercuri, în funcția de consilier de conturi și vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi, potrivit unei decizii a plenului reunit al Parlamentului.

290 de senatorii și deputații au votat „pentru”, în timp ce 108 s-au împotrivit numirii lui Ilie Sîrbu în funcţia de vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi.

Potrivit Hotărârii Parlamentului nr. 17/2011, Ilie Sârbu este numit în funcția de consilier de conturi pentru durata rămasă a mandatului de nouă ani început la data de 15 octombrie 2011. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-16Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
16 Sep 2015

DOAMNE MILUIESTEEEE....TATA SOCRU PRINDE PESTE....O SA PRINDA ASTA CEVA LA PASTELE CAILOR...IN ROMANIA NU S-A FURAT NIMIC...CINE MAI ZICE CA S-A FURAT E NEBUN SI TREBUIE TRIMIS LA REEDUCARE...LA STUF IN BALTA BRAILEI...TRAILES BAHTALO...STUPID PEOPLE...PUNE LUPUL PAZNIC LA OI...CINE DREAQU SUNT BAGABONTII CARE AU VOTAT PENTRU?...MAI MULT CA SIGUR SUNT BAGATI IN TOATE COTCARIILE F-S-N ISTE...SI TATA SOCRU TREBUIE SA PUNA BATISTA PE TAMBAL...DORMI IN PACE STUPID PEOPLE...NOI MERGEM LA MONACO SA JUCAM TABLE...CU LEARJETUL
DACIAN
16 Sep 2015

TICALOS RASPOPIT ce esti de JUSTITIA DIVINA nu vei scapa in veci. HOT ORDINAR ce esti nu ai pic de rusine si bun simt. E posibil sa platesti cu varf si indesat si pe PAMANT inainte de a pleca la cele vesnice ca un GUNOI UMAN ce esti KKT de securist ordinar.
ANONIM
16 Sep 2015

Potrivit legii de funcţionare a Curţii de Conturi, viitorii consilieri trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: Art. 47, alineatul 2. stipuleaza ca "Pentru a fi numiţi consilieri de conturi, se cere îndeplinirea următoarelor condiţii: studii superioare economice sau juridice, vechime de minimum zece ani în specialitatea studiilor absolvite şi pregătire profesională temeinică”. În acest caz, Curtea Constituțională ar trebui să se pronunțe pe hotărârea Parlamentului.Raspopitul nu indeplineste aceste prevederi. Ilie Sârbu a absolvit, conform CV-ului publicat pe pagina de internet a Senatului, Universitatea din Craiova, cu licență în Științe Economice, specializarea management, dar nu a practicat în acest domeniu. Din 2000, senatorul PSD a ocupat exclusiv funcții politice, respectiv ministru în guvernul Năstase, apoi senator și, în consecință, nu a acumulat vechimea cerută de lege pentru a ocupa funcția de la Curtea de Conturi. Ocuparea funcției de la Curtea de Conturi pe timpul rămas (cinci ani) din mandatul de nouă ani început în octombrie 2011 de Ioan Anton, care a fost revocat ???? este o alta ILEGALITATE sau FRAUDA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine