2019-05-26 20:17


IMAGINI de tot râsul: Cum a ÎNCURCAT Ministrul Muncii foile din discurs la Bruxelles

 |  17:06
IMAGINI de tot râsul: Cum a ÎNCURCAT Ministrul Muncii foile din discurs la Bruxelles

Prezent în Parlamentul European pentru a prezenta priorităţile României pentru preşedinţia Consiliului UE, ministrul Muncii, Marius Budăi, a încurcat foile şi a ajuns să vorbească fără nicio noimă, după cum arată imaginile video postate de liberalul Dan Vîlceanu pe Facebook.

„Nici măcar foile pe care sunt scrise discursurile nu-i mai salvează pe miniştri din a se face de râs. La audierile de la Bruxelles, ministrul muncii Marius Budăi s-a încurcat şi a ajuns să vorbească fără noimă, sărind de la un subiect la altul. Budăi ar fi trebuit să prezinte priorităţile în cele 6 luni în care ţara noastră deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.Ce a spus el la Comisia de Muncă din Parlamentul European? Mai nimic. Un timp, nici el nu a înţeles ce a citit“, a scris deputatul PNL Dan Vîlceanu pe Facebook. 

„Acest ministru este cel care a semnat îngheţarea pensiilor prin ordonanţa 114/2018 şi apoi spunea ca are temeri că opoziţia va îngheţa pensiile când va ajunge la guvernare. O tâmpenie! PSD-ALDE îşi face campanie cu minciuni şi manipulări.Românii au avut temerea ca ne va face de ras când va merge la Bruxelles şi s-a adeverit“, a continuat liberalul, citat de Adevarul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-24

GALERIE MEDIA


TAGURI: imagini, bruxelles, parlamentul european, foi, discurs, marius budai, ministrul muncii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
24 Ian 2019

Acestea sunt gunoaiele care fac de râs Romania in Europa. Gunoaiele mafiei psd.
ANONIM
24 Ian 2019

hai lasă anonime...că nu-s singurele gunoaie...e plină Casa Infractorului cu gunoaie! PUT...și înăuntrul, și ÎN AFARĂ!
BOUL ăSTA SINISTRU,
24 Ian 2019

recomanda românilor să-și ia 2 job-uri dacă nu se ajung cu banii și vor pensii rezonabile! Morții mă-tii de moldovean PROST!
GHERTOI ROSU
24 Ian 2019

Ce mutra de milog din Gara de Nord
CETATEAN
26 Ian 2019

PROSTI DAR MULTI vorba lui Lapusneanu. Cu toate acestea proasta de serviciu vioricA ARE TUPEUL SA SUSTINA CA S-AU DESCURCAT F BINE. BAZA PSD MINCIUNA URMATA DE HOTIE SI MARLANIE.
Random imageUltimele stiri


STARBAG