2020-08-04 19:56

Imagini inedite cu LIVIU DRAGNEA, din culisele ultimei sale apariţii TV, înainte să meargă la ÎNCHISOARE: "Să ţineţi minte că vă iubesc!" / Vezi VIDEO!

 |  09:42
Imagini inedite cu LIVIU DRAGNEA, din culisele ultimei sale apariţii TV, înainte să meargă la ÎNCHISOARE: "Să ţineţi minte că vă iubesc!" / Vezi VIDEO!

România TV a difuzat, sâmbătă seara, mai multe imagini cu Liviu Dragnea de la ultima emisiune la care a participat, vineri 24 mai, cu două zile înainte de alegerile parlamentare și, respectiv, cu trei zile inainte de a ajunge la inchisoare.

A fost o emisiune în care Dragnea a fost prezent alături de mai mulți candidați ai PSD la europarlamentare, cea în care a spus că și-ar dori ca Rovana Plumb să fie propunerea pentru funcția de comisar european.

Înregistrările difuzate au fost surprinse de camere înainte şi după emisiunea propriu-zisă fiind difuzate în premieră sâmbătă seara. Totul s-a întâmplat practic cu doar trei zile înainte ca Liviu Dragnea să fie condamnat definitiv la 3 ani şi jumătate şi să ajungă la închisoare.

Sunt momente emoţionante, în care Dragnea le spune colegilor "Să ţineţi minte că vă iubesc şi să fiţi foarte puternici", iar Rovana Plumb îi răspunde: "Şi noi vă iubim!".

Puteti vedea VIDEO AICI!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-09Parerea ta...

IUBEșTE PE DRACU șI BANI
09 Iun 2019

„Banii, în lipsa inteligenței, sunt periculoși.”
CUCUVEAUA ROZ -BOMBON
09 Iun 2019

Rautatea unui homalau nebun este f f periculoasa Rautatea unui individ care nu si iubeste semenii e f f periculoasaRautatea unor criminali dovediti care au dat foc la tinerii de la COLECTIV este f f periculoasa dar si rautatea unor prosti care sunt si incompetenti este f f periculoasa Rautatea unor Nazi este f f periculoasa Rautatea unui falsificator de acte si hot de case este f f periculoasa
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz