2020-07-03 17:50

IMAGINILE ZILEI: Dragnea, primit cu rahat, huiduieli și CĂTUȘE la Reșița

 |  15:18
IMAGINILE ZILEI: Dragnea, primit cu rahat, huiduieli și CĂTUȘE la Reșița

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a sosit, sâmbătă, la Reşiţa, pentru a participa la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Caraş-Severin, el fiind întâmpinat cu huiduieli de un grup de câteva zeci de protestatari, în timp ce social-democraţii cărăşeni l-au aplaudat, transmite Agerpres.

De asemenea, membrii social-democraţi ai organizaţiei din Caraş-Severin au scandat minute în şir "PSD, PSD", încercând să acopere huiduielile venite dinspre grupul de protestatari.

Unul dintre protestatari avea în mâini două tăvi, pe una fiind rahat turcesc, iar pe alta mai multe perechi de cătușe, imaginile fiind postate și pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-02

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
02 Mar 2019

Doi indivizi dementi nu inseamna nimic Ba da inseamna ca sunteti in mare criza ,ca Soros s a lamurit ca sunteti prosti si nu va mai finanteaza
TERENTE
02 Mar 2019

TASU A MURIT CU VIAGRA IN SULA , IN BRATE LA O POLITISTA . MOARE SI EL LA FEL
MILITIANUL GIGOLO FLAUSAT
02 Mar 2019

cica a ramas impotent si l-a parasit tiitoarea ca nu i sa mai scoala,s-a saturat sa o linga flausatul si sa o cotzaie altii.Dati-i de pomana niste cucuta sa se sinucida ca urmeaza sa infunde puscaria si o sa se aplece dupa sapun la dusuri
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz