2019-09-23 18:54

IMAGINILE ZILEI: Ministrul Finanțelor AMENINȚĂ jurnaliștii TVR

 |  22:21
IMAGINILE ZILEI: Ministrul Finanțelor AMENINȚĂ jurnaliștii TVR

Invitat la TVR, Orlando Teodorovici a profitat de ocazie pentru a reproşa postului public că dezinformează, referindu-se la o ştire despre alocaţii şi imputând faptul că nu au fost prezentate toate punctele de vedere. Mai mult decât atât, ministrul Finanţelor a făcut şi o ameninţare, după cum a titrează Paginademedia.ro.

„Dacă şi TVR face astfel de lucruri... Ştirea cu alocaţiile, de exmplu. Cum a fost: a făcut amendament PNL. Şi avem intervenţia unui membru PNL, dar nicio intervenţie...“, a început Teodorovici, intrerupt însă de jurnalistul Radu Andrei Tudor, care a precizat că ştirea a început cu declaraţiile premierului Viorica Dăncilă. Ministrul l-a contrazis şi a plusat: „Încă o dată - facem şi pe banii publici astfel de dezinformări... O să vedem noi exact ce şi cum, care este situaţia, din păcate“.  

În realitate, ştirea care l-a nemulţumit pe Teodorovici – „Alocaţiile pentru copii cresc de la 1 martie“ – avea toate punctele de vedere: date legate de Ordonanţă, declaraţia Vioricăi Dăncilă, informaţii despre amendamentul PNL şi poziţia preşedintelui Klaus Iohannis privind bugetul pe 2019.   

La rândul ei, jurnalista Ramona Avramescu, autoarea ştirii, a reacţionat pe Facebook: „Situaţia e aşa, domnule ministru, fac meseria asta de aproape 20 de ani, mai mulţi decât aveţi dvs. în Guvern şi dacă aş fi avut măcar câte 10 lei pentru fiecare situaţie în care un politician mi-a spus: lasă că o să vedem noi, ştim noi de ce ai scris aşa şi nu invers, te-a pus Tăriceanu, Băsescu, Iohannis, Dragnea, SRI, CIA, etc... acum aş fi fost mai bogată decât vedetele TV plătite regeşte“.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-21

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Prietenii știu de ce a lăsat Teodorovici bugetul fără protecție Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, este disperat după imagine și funcții, fapt pentru este dispus să stea 24 de ore din 24 în fața camerelor de luat vederi. Dar, atunci când trebuie să răspundă clar și la obiect, pasează imediat răspunderea, așa cum este cazul întârzierii bugetului pe acest an, ori se eschivează mai ceva decât Mihai Covaliu sau Ana Maria Brânză
07 Mar 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray