2020-07-06 20:15

IMAGINILE ZILEI: Sediu PSD, vandalizat cu mesaje INDECENTE

 |  21:27
IMAGINILE ZILEI: Sediu PSD, vandalizat cu mesaje INDECENTE

Pe clădirea în care funcţionează organizaţia Balş a PSD persoane neidentificate au lăsat, cel mai probabil, în noaptea de luni spre marţi, 20/21 mai 2019, un mesaj indecent, la două săptămâni de la un incident similar.

IMAGINILE ZILEI: Sediu PSD, vandalizat cu mesaje INDECENTE
zoom

Preşedintele PSD Balş, Cătălin Rotea, a postat pe contul personal de Facebook o fotografie cu mesajul indecent şi următorul comentariu: „Într-o zi sfântă, cu mare încărcătură religioasă pentru români, din păcate, pentru unii dintre bălşeni, care încă se află sub presiunea unor oameni mult mai mici decât ei, se pare că nicio zi nu mai are nimic sfânt, când tot ce cauţi este propriul interes...“.

Contactat telefonic, Rotea a precizat că nu a făcut şi nici nu va face plângere la poliţie, dar şi că nu are vreo posibilitate să stabilească cine este vinovat de vandalizarea sediului.

„Să fie sănătoşi! Dacă altceva n-au de făcut, ce să le faci?! Nu sunt camere în zonă, o să montez eu acum sau să fac un contract cu o firmă de pază, măcar pe perioada campaniei, dacă altă ocupaţie n-au“, a declarat Rotea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-21Parerea ta...

ANONIM
22 Mai 2019

NOAPTEA CUTITELOR LUNGI , FACATURA . CA URMARIREA DE LA AMBASADOR SAU MICROGOANE LUI PATACHINA CU SILICOANE IN CUR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz