2019-12-05 22:21

Galerie foto: ÎMBRĂȚIȘĂRI ȘI PUPĂTURI la finalul Guvernului Cioloș

 |  00:03
Galerie foto: ÎMBRĂȚIȘĂRI ȘI PUPĂTURI la finalul Guvernului Cioloș

Miniștrii fostului Guvern s-au reunit miercuri, pentru o ultimă discuție la Palatul Victoria, prilej de mulțumiri reciproce pentru sprijin și de urări de rămas bun, scrie Profit.ro.

Într-o atmosferă relaxată, cu îmbrățișări și pupături dar și cu unele fețe îngândurate, miniștrii au depănat amintiri, cu regretul finalului de mandat tehnocrat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-05

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

BASESCU
05 Ian 2017

O hoarda de mercenari...... Sper că bunul dumnezeu sa ii răsplătească corespunzător ptr așa zisul bine
JANE
05 Ian 2017

Cel care semneaza aici "Basescu" nu poate fi decat un impostor. Cat priveste continutul articolului, este clar ca aceste persoane care au reprezentat vechiul guvern, au lucrat dupa chipul si asemanarea determinarii lor. În decursul unui an petrecut la conducerea guvernului, Dl Dacian Cioloş a arătat că în România se poate face politică şi în mod civilizat. CINSTE LOR ! ASTEPTAM REVENIREA !
KELEMEN FEKETE
24 Ian 2017

Adevar graita i determinarea lor a fost finantarea din partea lui SOROS daca Soros le baga mai multi bani in buzunar ei ar fi avut mai multe droguri si ar fi condus tara mai drogati dar asa au facut si ei ce au putut au condus dupa chipul si asemanarea cu plavanul lor falsificator de acte pentru case furate si care a vandut copii pentru organeGuvern zero tara condusa de soros si servicii
HOARDA DE MERCENARI
24 Ian 2017

SPER CA BUNUL DUMNEZEU SA VA DEA ATATA LINISTE SI FERICIRE DUPA CAT BINE FACETI SI DUPA CAT ADEVAR SPUNETI SPER CA DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA PENTRU TOT RAUL FACUT ACESTEI TARI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray