2020-08-14 18:05

Importantă numire în Guvern: un renumit manager, descendent al lui Grigore Ghica

 |  15:20
Importantă numire în Guvern: un renumit manager, descendent al lui Grigore Ghica

Unul dintre cei mai respectați executivi romani, Mihai Ghyka, a fost numit secretar de stat la Ministerul Culturii, potrivit unei decizii a premierului publicata în Monitorul Oficial.

Mihai Ghyka a fost presedinte si manager general al Bergenbier Romania, apoi a fost directorul comercial pe segmentul rezidential al Vodafone Romania. Mihai Ghyka a fondat apoi o companie de consultanta in marketing, Dalprincipe Consulting, scrie Stiripesurse.ro.

Mihai Ghyka (n. 1971, Bucuresti) este este descendent al lui Grigore Ghica, ultimul domnitor al Moldovei. El a emigrat in Canada in primavara anului 1989, cu doar cateva luni inainte de caderea comunismului, si a revenit in Romania pe pozitia de analist financiar la Bergenbier, urcand apoi treptele pana la pozitia de manager general si presedinte al Consiliului de Administratie. El detine, impreuna cu familia, un conac in judetul Vrancea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-25Parerea ta...

ADRIAN PLEȘU
25 Dec 2015

UN KACAT CU ”BOLENTIN”, O SECĂTURĂ, UN BORFAȘ MILOG CĂRUIA COMILITONU-I, PĂDUCHELE OBSECVIOS DIN SPECIA CIOLOȘ, NEVRÎND SĂ-L LASE FĂRĂ ”COLEDZI”, GĂSITU-I-A O SIINECURĂ PE MĂSURĂ: UN BIRTAȘ LA...”CULTURICA”. (”ROMANII E DĂȘTEPȚI!”)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz