2019-07-15 21:37

În ce CONDIȚII ar reveni Ponta în PSD: ”Dacă pleacă Dragnea nu se rezolvă problemele”

 |  16:32
În ce CONDIȚII ar reveni Ponta în PSD: ”Dacă pleacă Dragnea nu se rezolvă problemele”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că nu se pune problema să revină în PSD şi că, în opinia, sa, problemele fostului său partid nu se vor rezolva nici dacă pleacă Liviu Dragnea.

"Nu mă întorc la PSD nici eu, nici cei de faţă. Vă spun ce am în minte în acest moment şi ce gânduri avem cu Pro România pentru o construcţie pe termen mai lung. (...) Evident că eu vorbesc în special cu oameni care au votat PSD sau m-au votat pe mine, dar sunt şi oameni, mulţi, destui, care mi-au spus: 'îmi place de tine, te-aş vota, dar n-o să votez niciodată un PSD-ist'. Deci, sigur că ştim cui ne adresăm cu acest proiect. Eu n-am plecat din PSD doar pentru că am avut o problemă personală cu Dragnea. Eu am avut o problemă cu direcţia în care merge PSD. (...) Acum lucrurile se duc înapoi spre anii '90 şi, din acest punct de vedere, nici nu mă văd înapoi în PSD, nici nu văd că dacă pleacă Dragnea se rezolvă toate problemele. Dimpotrivă, s-ar putea să fie probleme mai grave. Apropo de acea scrisoare a celor care s-au revoltat contra lui Dragnea, eu nu eram de acord cu nimic din acea scrisoare", a spus Victor Ponta, citat de Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-16Parerea ta...

ANONIM
16 Oct 2018

Ponta si draknea sunt aceasi mizerie bolsevica. Ponta a avut acelasi comportament ca draknea. Sunt doua gunoaie bolsevice EXPIRATE.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

PSD, amorezat de România. Ponta ar lua-o de nevastă Aşa frumos şi-a recitat Victor Ponta oda de ziua lui de îţi vine să pui rămăşag că a primit Abecedar din prima zi de şcoală. Privilegiat de mic, le-a dorit şi copiilor săi, cu neveste diferite, un viitor luminos
21 Sep 2014 |
Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray