2020-07-05 17:27

În PSD se vorbește despre grațierea lui Liviu Dragnea. Un lider al partidului a făcut propunerea

 |  12:19
În PSD se vorbește despre grațierea lui Liviu Dragnea. Un lider al partidului a făcut propunerea

Liviu Dragnea continuă să agite spiritele în PSD, chiar și la mai bine de patru luni de când a fost condamnat definitiv la trei ani și jumătate de închisoare cu executare, în dosarul angajărilro fictive.

Una dintre figurile importante ale partidului în plan local, Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a declarat că, dacă ar fi candidat al social-democraților la președinție și ar ajunge la Cotroceni, l-ar grația pe Liviu Dragnea.

Buzatu a oferit această declarație în contextul în care a fost rugat să comenteze răspunsul categoric al Vioricăi Dăncilă, care s-a situat împotriva acestei măsuri, în cazul în care va fi aleasă în funcția de președinte al României.

Întrebată dacă, în cazul în care ar ajunge președintele României, l-ar grația pe fostul președinte al PSD, prim-ministrul a răspuns: „Doamne ferește!”. De asemenea, Viorica Dăncilă a spus că partidul este „întristat” de decizia lui Liviu Dragnea de a cere în instanță dizolvarea PSD.

Dumitru Buzatu crede că Viorica Dăncilă a evitat, de fapt, un răspuns la cele două întrebări incomode.

„Eu înțeleg foarte bine genul acesta de întrebări-încuietoare care se pun unui candidat la Președinție aflat în situația aceasta de președinte al PSD succesor al dlui Dragnea și nu vreau eu să comentez acum încercările acestea de a evita un răspuns direct - pentru că probabil n-a avut în vedere o asemenea întrebare, nu s-a gândit nicio clipă la lucrul acesta și a încercat să dea o explicație cât de cât convingătoare -,  dar eu, dacă aș fi în locul domniei sale și aș fi candidat, eu v-aș fi spus direct că eu l-aș grația”, a spus liderul PSD Vaslui.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-08Parerea ta...

LIBERTATE CU CâNTEC
08 Oct 2019

Liviu Dragnea continuă să agite spiritele în PSD ? Sa fim serioși are o protecție totala in pușcărie. Americani de abia așteaptă sa-l vadă liber . Mda!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz