2020-08-10 01:53

ÎN VIGOARE DE MÂINE!! Klaus Iohannis: Ce a fost până acum o recomandare, devine obligație

 |  13:35
ÎN VIGOARE DE MÂINE!! Klaus Iohannis: Ce a fost până acum o recomandare, devine obligație

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că recomandările în cazul epidemiei de coronavirus devin obligaţii.

„Tocmai am încheiat o ședință de lcuru. Au participat prim-ministul, ministrul de interne, al sănătății și ministrul apărării.

Am evaluat situația care devine din ce în ce mai complexă. Am discutat măsurile suplimentare care se cer luate în această perioadă și pot să vă spun că am convenit că este nevoie de măsuri suplimentare pentru a încetini răspândirea infecției cu coronavirus.

Se vor introduce noi restricții în sensul în care ce a fost până acum o recomandare, devine o obligație. Stăm acasă. Oamenii pot să iasă din casă pentru a merge la serviciu sau pentru a face cumpărăturile de pe o zi pe alta. 

Am convenit să pregătim pentru persoanele care sunt în carantină sau izolare măsuri de supraveghere electronică, pentru ca aceste măsuri să fie respectate integral. 

Am convenit să folosim și armata pentru a gestiona mai bine situațiile din teren. Armata va dispune personal care va suplimenta forțele de poliție.

Persoanele cele mai vulnerabile sunt persoanele peste 65 de ani. Este evident că avem nevoie de măsuri speciale și de restricții speciale. Pentru aceste persoane se vor introduce restricții speciale. Vor trebui, în interesul lor propriu, să stea tot timpul acasă. 

Restricțiile vor intra în vigoare începând de mâine”, a declarat Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-25Parerea ta...

CORONA V
24 Mar 2020

sa te duci tu sa le dai mancare la batrani.virusul va trece si fara abuzurile voastre.ce documente mai cereti din moment ce voi ati decretat starea de urgenta si ati distrus firmele?sunteti dementi?platile sa se fac direct ca aveti baze de date .sau le e lene la bugetarii umflati sa munceasca?
ROMANUL PREZENT
24 Mar 2020

Disciplina , Munca , Inteligenta și Diplomație .
GICA
24 Mar 2020

Stiai din septembrie 2019 de la SRI ca este virus in China. Ai vrut anticipate. Nu te-a interesat poporul ci doar interesul tau personal si al celor care conduc lumea..Bildemberg, Trilaterala etc....care , vor sa moara cei peste 65 de ani...PACAT. Dumenzeu vede si el decide...
MăSURA
25 Mar 2020

Închiderea si izolarea a celor 41 de Județe ar aduce calmul necesar si stabilitate
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz