2020-04-05 07:43

În timp ce ţara era sub ape, Ponta a petrecut ultimele zile de concediu

 |  17:49
În timp ce ţara era sub ape, Ponta a petrecut ultimele zile de concediu

Pesediştii nu aupregătit nici o acţiune la nivel central în sprijinul sinistraţilor din cauzafaptului că familia Ponta este plecată în concediu în afara graniţelor. Dealtfel, biletele au fost rezervate cu mult timp înainte de încheierea sesiuniiparlamentare, preşedintele PSD nefiind prezent nici la votul din Parlamentprivind şefia posturilor publice de radio şi televiziune. Conform unor sursedin partid, Victor Ponta este aşteptat să se întoarcă în ţară sâmbătă. Pânăatunci, greul a fost dus de organizaţiile PSD din Suceava şi Botoşani, care autrebuit să se descurce cu resursele pe care le au. Cătălin Nechifor,preşedintele pesediştilor din Suceava, ne-a declarat că filiala locală i-aajutat pe sinistraţi şi urmează să trimită către Bucureşti şi un inventar allucrurilor de care au nevoie oamenii. „Oamenii au primit sprijinul nostru, amfăcut tot ce am putut. Nu era nevoie să se plimbe liderii de la centru pe aici.Şi celelalte filiale ale PSD ne-au transmis că ne pot ajuta. După ce se vorretrage apele, dorim să ajutăm oamenii la reconstrucţia caselor”, ne-a precizatNechifor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-11-23Parerea ta...

VLAD.ADRIAN
04 Iul 2010

Ponta nu mai trebuie bagat in seama pentru ca nu are de ce . Din cauza oamenilor ca el am ajuns in halul acesta!
VLAD
05 Iul 2010

Uitativa la el ce figura de paparuda increzuta are. Cu el PSD-ul va merge in cadere libera. Geoana este mult mai inteligent si mai diplomat decat acest avorton frezat. Pacat ca PSD-istii si-au ales un maimutoi.
SIMPLUDETOT
06 Iul 2010

nu-mi place presa neinformata. in saptamina aceasta victoras e prin transilvania. sunteti rai. nu-i admir pe sovietici, dar chiar serios cu suntem mai puternici mintind ?
SIMPLUDETOT
06 Iul 2010

am uitat ceva. avea dreptate cozmin gusa care a spus despre victoras parcheaza masinile in sediul psd. n-a gresit cu nimic. victoras vrea o parcare mare in toamna.atunci i se infunda jigleurul.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine