2020-01-26 01:46

Încă un lider social-democrat giurgiuvean ”sare la gâtul” lui Bădălău după scandalul ”Diaspora”

 |  18:48
Încă un lider social-democrat giurgiuvean ”sare la gâtul” lui Bădălău după scandalul ”Diaspora”

Este vorba despre primarul comunei Ghimpați, Constantin Cărăpănceanu, care solicită conducerii PSD demiterea imediată a lui Niculae Bădălău din toate funcțiile deținute, la nivel central și local.

Primarul Cărăpănceanu a declarat, pentru presa locală din Giurgiu:

”Ținând cont de jignirea impardonabilă a conaționalilor noștri plecați la muncă în străinătate, considerăm că numele de Bădălău reprezintă de ieri SFIDAREA tuturor românilor aflați în afara țării, lucru de care PSD nu este și nu poate fi făcut vinovat de către nimeni. 

Întrucât Niculae Bădălău nu are de gând să demisioneze din partid, cerem măcar să nu mai ocupe nicio funcție în forurile de conducere ale partidului, nici la nivel central, nici la nivel județean.  

De asemenea, PSD să se dezică oficial de scandalul iscat de Niculae Bădălău și acoliții săi din județul Giurgiu și să-i asigure pe toți românii stabiliți în străinătate că România este casa lor și că devierea unui singur om nu poate culpabiliza un partid.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-05Parerea ta...

ANONIM
04 Sep 2018

De ce diasporenii nu au stat in banca lor si nu s au dezis de partidele politice Faci politica primesti etichete Ai inteles?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine