2020-01-24 14:12

Încă un politician îi cere demisia lui Liviu Dragnea

 |  22:23
Încă un politician îi cere demisia lui Liviu Dragnea

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, lansează un atac extrem de dur la adresa președintelui PSD Liviu Dragnea și îi cere public demisia de la conducerea PSD.

”Țăranului nu îi mai plac bombonicile, vrea savarine proaspete cu multă frișcă, iar în lipsă de linguriță să vadă și adversarul lui politic bărbăția după mustățile lui și el, el exemplu de moralitate?

Un condamnat, un divorțat, îndrăznește să rostească cuvântul integritate eu spun în continuare că nu are nicio vină dar respectăm sau nu în România hotărîrile judecătorești . Așa că, ia coasa și mai bate-o puțin că nu mai taie bine și dă o brazdă la tine în partid că ai destui interlopi și bărbați fete mari cu himenu cusut candidați la primării.

Ce ați făcut astăzi domnule președinte Dragnea cu excluderea domnului Zgonea mă face să înțeleg și ce se întâmplă cu mine un om simplu fără condamnări, fără trimiteri în judecată (momentan), dar încă un om liber. Credeți că partidul în care am crescut și am slujit doctrina social-democrată vă va ierta vreodată?

Eu mă supun majorității publice. Din păcate pentru dumneavoastră, susținători si simpatizanți, va supuneți doar castei de partid care vrea să se protejeze doar pentru intereselor ei, ale membrilor de partid. Exemplu stă în susținerea necondiționată a candidatului PSD la Sectorul 4 și permiteți-mi să nu îi rostesc numele pentru că l-am uitat deja, dar la fel ca și mulți alți candidați ai PSD din România creați după chipul și asemănarea dumneavoastră, un penal care acuzați prin interpuși posibili viitori penali, vă cer eu care încă mă bucur de prezumția de nevinovăție și susținut de o mare parte pe care dumneavoastră trebuia să îi reprezentați, acei sociali-democrați pe care astăzi au fost uitați pentru așa-zisele interese de partid, vă cer astăzi public demisia și tot de astăzi vă anunț că îmi voi aduce aminte public de cei 24 de ani petrecuți în administrația publică și în foaierele partidelor așa zise social-liberale.

Scuze doamnelor dumneavoastră din partid și doamnei candidat PSD la primăria București. Le simpatizez și le respect.

PS. Si ca sa vorbim între doi țărani, un moldovean si un teleormănean, parafrazez din versurile Baladei Miorița: Că la apus de soare vor vor sa mi-l omoare/ pe cel moldovean ca are votanți mai mulți si oameni mai bărbați si prieteni învătați/ si Dragnea tu sa nu îmi pui fluierași de soc de la tine nu cinta cu foc/ ci să mi pui fluierași de fag dintre noi doi pe mine oameni mă vor cânta cu drag.

''Vă Cer Demisia '', a spus Cristian Popescu Piedone într-o postare pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-27Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
28 Apr 2016

DE CE A DISTRUS ILIESCU SI 666ISARESCU666 BANCA CEA MAI MARE IMEDIAT DUPA 1989...B-R-C-E UNDE ERAU TOTI BANII IN VALUTA FORTE AI ROMANIEI...CA SA MITUIASCA CU BANII ASTIA TOTI N-K-V-D ISTII DIN SECURITATE SI SA CUMPERE PE TOTI N-K-V-D ISTII DIN JUSTITIE PARCHETE SI SERVICIILE SECRETE......GURILE RELE SPUN CA AR FI JEFUIT DE DEPARTE CATEVA ZECI DE MILIARDE DE DOLARI SI MARCI GERMANE......ULTEROR BANCA A FOST COMPLET DEVALIZATA SI VANDUTA LA FIARE VECHI CU COMPLICII DE LA SECURITATE SI JUSTITIE...CARE AU DEVENIT PROPRIETARI DE BANCI "STRAINE" ADICA CELE CARE "AU CUMPARAT" BANCILE ROMANESTI CU BANII JEFUITI DE EI DIN ROMANIA....BANCI RESURSE NATIONALE.....PETROL...TERENURI.....PADURI....ETCETERA....MAFIA DE LA MALTA-MONACO-DUBAI-VIENA>>>>>COMPLICII TERORISTILOR DIN DECEMBRIE 1989>>>>>
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine