2019-07-24 05:26

Încă un primar PSD se OPUNE mitingului: ”Nu mi se pare o idee potrivită”

 |  17:50
Încă un primar PSD se OPUNE mitingului: ”Nu mi se pare o idee potrivită”

Pavel Teodor, primarul orașului Recaș, din județul Timiș, este de părere că nu era necesar ca PSD să organizeze un miting în Capitală și că ar fi fost suficient ca acesta să fie organizat la nivel local, în mai multe orașe din țară.

Pavel Teodor, trimis în judecată de procurorii DNA, într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu, susține că mai mulți lideri locali ai PSD au insistat ca mitingul să fie organizat la nivel local.

„Nu mi se pare ceva...Noi am solicitat şi am insitat să se facă la nivel de judeţ sau regional. Chiar nu mi se pare o idee potrivită (n.r. deplasarea în Bucureşri), dar ne subordonăm disciplinei partidului”, a declarat Pavel Teodor pentru „Adevărul”. Primarul a mai spus că va duce la mitingul de la Bucureşti „în jur de 42 de persoane”. „Se merge cu un microbuz de 24 de locuri pe care l-a închiriat PSD-ul şi cu trei maşini private ale consilierilor locali”, a mai spus primarul. Pavel Teodor a declarat şi cum i-a adunat pe cei care vor merge la Bucureşti. „L-am întrebat pe unul, pe altul dacă vor să meargă”, a mai declarat primarul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-09Parerea ta...

PSD
09 Iun 2018

toata lumea stie ca milogii sunt adusi fortat cu amenintari.paraziti ordinari lingaii.se vor face de ras sclavii infractorului dragnea liviu taran basit din fundul teleormanului.parchetul trebuie sa actioneze pentru ca slugoii au fost amenintati.
ANONIM
09 Iun 2018

Sper sa iesi din minte mai japita drogata care postezi sub n nume Pupa l in fund pe Werner si linge l bine ca in curand daca mai sta el cocotat acolo te va inchide si pe tine bai drogatu le
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray