2020-04-10 00:29

Încep audierile miniștrilor din Guvernul Cîțu

 |  10:00
Încep audierile miniștrilor din Guvernul Cîțu

Audierile miniștrilor cabinetului Cîțu încep marți la ora 10:00 cu Nicolae Ciucă, propus pentru Apărare și vor dura trei zile. Tot astăzi mai sunt audiați Ovidiu Heiuș, Costel Alexe, Cătolin Predoiu, Nechita Oros şi Ion Ştefan. La începutul săptămânii viitoare va fi stabilită data votului în Parlament.

Şedinţele comune ale comisiilor permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru audierea candidaţilor propuşi pentru funcţia de membru al Guvernului încep, marţi, la ora 10.00, când este programată audierea lui Niolae Ciucă, propus pentru Ministerul Apărării.

De la ora 11.00, este programată audierea lui Lucian Heiuş, singurul candidat care nu a făcut parte şi din Guvernul Orban II. Propunerea sa a venit în contextul în care actualul ministru interimar al Finanţelor, Florin Cîţu, a fost desemnat pentru funcţia de prim-ministru şi are rolul de a strânge o majoritate care să voteze Cabinetul său.

La ora 12.00 va fi audiat Costel Alexe, propus la Ministerul Mediului, la ora 13.00 este programat Cătălin Predoiu, propus la Ministerul Justiţiei, la ora 14.00 este programat Adrian Oros, propus la Ministerul Agriculturii, iar la ora 15.00 va fi fi audiat Ion Ştefan, propus la Ministerul Dezvoltării.

Audierile candidaţilor vor continua în zilele de miercuri şi joi, iar la începutul săptămânii viitoare va avea loc o nouă şedinţă a conducerii Camerelor în care va fi stabilită data plenului reunit pentru votul de învestitură a Guvernului Cîţu.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine