2020-08-14 18:04

Încep audierile procurorilor propuși pentru DNA, DIICOT și Parchetul General

 |  10:11
 Încep audierile procurorilor propuși pentru DNA, DIICOT și Parchetul General

CSM audiază marţi, de la ora 10:00, procurorii propuşi de ministrul Justiţiei pentru conducerile Parchetului General, DNA şi DIICOT, Gabriela Scutea, Crin Nicu Bologa şi Giorgiana Hosu.

Pe ordinea de zi a Secţiei pentru procurori a CSM se află ”avizarea propunerilor ministrului justiţiei de numire în funcţiile de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Programul audierilor începe la ora 10:00, cu Gabriela Scutea, fiecare canditat având alocată câte o oră şi jumătate, cu o pauză de câte o jumătate de oră între interviuri.

Urmează, în ordine, Crin Nicu Bologa, propus la DNA, de la ora 12:00, iar de la ora 14:00 se va afla în faţa CSM Giorgiana Hosu, propusă pentru funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Înaintea interviurilor, Secţia pentru procurori a CSM are o altă şedinţă, de la ora 9:15, pe ordinea de zi aflându-se, printre altele, Raportul Direcţiei de Inspecţie pentru procurori nr.20-200 privind cererea de apărare a reputaţiei profesionale formulată de Crin Nicu Bologa.

Proiectele de management ale celor trei candidaţi au fost postate pe site-ul CSM, iar candidaturile au fost verificate.

Avizele vor fi transmise către Ministerul Justiţiei în perioada 11 - 14 februarie.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz