2020-07-03 20:37

Încep procedurile de instalare a Guvernului. Când e gata lista de miniștri

 |  18:35
Încep procedurile de instalare a Guvernului. Când e gata lista de miniștri

Parlamentul se va reuni marți, în sesiunea extraordinară, pentru instalarea cabinetului premierului desemnat, Sorin Grindeanu.

Primele proceduri vor începe marți,  când lista cu miniștrii din cabinetul Grindeanu și programul de guvernare vor fi analizate de fiecare grup parlamentar în parte.

"Marți, 3 ianuarie, la ora 10:30 Biroul Permanent de la fiecare cameră, deputați și senatori. De asemenea la ora 12:00 plen în fiecare cameră pentru adoptarea ordinii de zi, iar la ora 14:00 fiecare partid în forul de conducere, Comitetul Executiv la noi și Biroul Politic la ALDE, vor aproba lista cabinetului, între 16:00 și 17:30 depunerea de către premierul desemnat a structurii guvernului, a listei cabinetului și a programului de guvernare așa cum este procedura. Pentru ziua de miercuri, 4 ianuarie, audieri și vot de învestitră. Propunem ca miercuri, 4 ianuarie, la ora 19:00 să aibă loc ceremonia de depunere a jurământului pentru membrii guvernului", declara liderul PSD, Liviu Dragnea.

PSD și ALDE vor definitiva luni, sau cel târziu marți dimineață, lista Cabinetului condus de Sorin Grindeanu, urmând să fie stabilite ce portofolii vor fi preluate de ALDE și care vor fi cele patru noi ministere, formațiunile disputându-și MAE, au declarat surse politice, potrivit romaniatv.net.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-02Parerea ta...

BĂI FAȚĂ DE CHINEZ...
02 Ian 2017

LASĂ NAIBII DEȘTUL ĂLA AMENINȚĂTOR! ÎNDREAPTĂ-L MAI BINE SPRE CURVELE POLITICE DIN PARLAMENT, MAI ALES PENALII....DE LA VOI, ÎN FRUNCE CU DRACNEA! AUZIȘI?
HAZNAUA URBEI
02 Ian 2017

BA ANARHISTILOR . DAR NU SE PREDA , ACTELE , BUGETUL , DOSARELE , ACTELE NORMATIVE , POLITICE , ECONOMICE , GESTIUNEA , GUVERNULUI ? ADICA CEI VECHI PLEACA ACASA , LASA BIROURILE GOALE SI VIN CEILANTI DE ACASA SI INTRA IN BIROURILE GOALE , ASEZINDU-SE PE SCAUNE DE MINISTRI , SECRETATI , SOFERI , OAMENI DE PAZA.
GUVERN DE KK-T....
02 Ian 2017

TOTAL ILEGITIM! JUSTIȚIA ȘI CELELALTE ORGANII....DORM PE ELE, SAU SE PREFAC CĂ NU VĂD!
CROCODILUL FLAMAND
02 Ian 2017

DIN 1990 TOTUL A FOST UN CIRC SI O MARE PORCARIE...SI DE ATUNCI NU S-A SCHIMBAT NIMIC CU O MICA EXCEPTIE ULTIMELE ALEGERI PREZIDENTIALE CAND S-A MAI CURATAT PEISAJUL DE MAFIOTI SI LIGHOANE...DOAR CA PRESEDINTELE NU ARE UN PARTID SA-L SUSTINA (PNL E O GLUMA)..
DIANA
02 Ian 2017

DE CE VREA DL DRAGNEA FEMEI IN GUVERN MAJORITARE? SA VA EXPLIC : FEMEILE SUNT CONTROLABILE USOR SI, NU AU DORINTA DE AI LUA LOCUL LA ACEST MOMENT. TOTODATA IL VOR TINE LA CURENT CU TOT ABSOLUT SI NU IL VOR TRADA.
COCA
03 Ian 2017

Diana, esti femeie, asa ai face si tu ? Esti controlabilă uşor ?
DIANA
03 Ian 2017

EXACT SI ABSOLUT. HAI SA NU NE MAI LOVIM IN ORGOLII CA NU MERGE. IN POLITICA MAI ALES, NU POTI SA AI PUNCT DE VEDERE AL TAU SI DE CARE SA SE TINA CONT. MAI DRAGA COCA STII CE SPUNEA NAPOLEON >TOATE FEMEILE SUNT CURVE IN AFARA DE MAMA SI SORA MEA ,DAR PANA LA URMA SI ELE SUNT TOT FEMEI> ASA CA DESPRE CE VORBIM ? DRAGNEA ARE MORCOVUL CAT PARUL IN FUND DE TEAMA BARONILOR DIN PSD. CREZI CA TOTI IL IUBESC DE NUMAI POT DUPA EL ?OPRISAN NU DA DOI BANI PE TELEORMAN. CUM SE SIMT MAHARII DIN PSD CAND SE VAD INLOCUITI DIN FUNCTII CU NISTE FEMEI VAI DE MAMA LOR DIN TELEORMAN SI DE NICIUNDE ? CAND ACESTIBARONI CARE AU BAGAT BANI IN PARTID NU-SI VAD INTERESELE ULTERIOARE , VOR STA LA MANA UNEI FEMEI MINISTRU CONTROLATA DE DRAGNEA? CUCOANA COCA PE CE LUME TRAIESTI? TREZESTE-TE CA S-A FACUT DIMINEATA.
PENTRU DIANA
03 Ian 2017

Tante diana mata crezi ca guvernul este PNL ist asa i?La voi rautatea e dusa pana la absurd Buldogul facea campanie electorala contra PNL Iohanis in rautatea i caracteristica precum si isterica fufa ghorghiu din cauza rautatii si prostiei v au distrus partidutul PNL istii sunt ca intr un stup de albine drogate Va sfasiati intre voi Despre ce vorbim tantea diana
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz