2020-07-07 19:06

Începe SCANDALUL în PSD: Mai mulți lideri vor alegeri ANTICIPATE

 |  16:54
Începe SCANDALUL în PSD: Mai mulți lideri vor alegeri ANTICIPATE

Mai mulți lideri PSD au militat luni, în ședința Comitetului Executiv (CEX), ca partidul să fie de acord cu organizarea alegerilor parlamentare anticipate odată cu localele, au declarat pentru G4Media.ro surse social-democrate. De altfel, Paul Stănescu a fost primul care a dat acest semnal în week-end la o ședință a partidului.

Potrivit acestora, unul dintre liderii locali care au cerut ca PSD să sprijine anticipatele a fost Lia Olguța Vasilescu, care a prezentat în CEX o poziție în acest sens adoptată de conducerea județeană Dolj a partidului.

Alți lideri social-democrați și-au exprimat și ei sprojinul pentru anticipate, explicând că ar fi absurd ca PSD să voteze instalarea unui guvern PNL.

Printre susținătorii anticipatelor s-a numărat și secretarul general al PSD, Paul Stănescu. El a declarat public, încă de ieri, că partidul vrea alegeri anticipate și le-a transmis membrilor de partid că trebuie să dea dovadă că nu le este frică.

”Mereu se vehiculează în mediul public că ne e teamă de alegeri anticipate. Eu v-aș ruga să facem un lucru. Sigur, indusă în spațiul public, această chestiune, ca și cum noi am fi provocat această criză politică, care știm bine e provocată de președintele Iohannis și de PNL. Eu v-aș spune, pentru că tot timpul noi, membrii PSD, am fost oameni responsabili în ceea ce privește viața românilor și economia României, eu v-aș spune următorul lucru: să nu mai spunem în spațiul public ”nu ne e teamă de alegeri anticipate”. Vrem alegeri anticipate, indiferent cum vor fi ele. Chiar dacă sunt convins că poate unii sunteți șocați de ceea ce spun, dar de data asta trebuie să dăm dovadă că nu ne e frică”, a declarat Paul Stănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-10Parerea ta...

MARCEL
10 Feb 2020

NU mai migrati la alte partide daca vreti sa fiti apreciati. LA NOI SE MIGREAZA SI NU SE RESPECTA VOTUL. EU TE VOTEZ SI PE TINE DE DOARE IN C.....DE MINE. NU ESTE BINE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz