2020-01-28 11:09

INCREDIBIL. CV-ul ministrului Culturii, Daniel Breaz, are 26 de pagini!

 |  13:17
INCREDIBIL. CV-ul ministrului Culturii, Daniel Breaz, are 26 de pagini!

Ministrul Culturii și Identității Naționale, Daniel Valer Breaz, a postat pe site-ul Guvernului un CV care va putea intra oricând în Cartea Recordurilor (vezi documentul în facsimil), fiind de departe cel mai stufos, comparativ cu CV-urile celorlalți membri ai cabinetului Dăncilă.

Astfel, CV-ul ministrului Culturii are nici mai mult, nici mai puțin, de 26 de pagini.

Pe circa 13 pagini, ministrul Daniel Breaz și-a înșirat toate articolele pe care le-a publicatm din 1997 și până în prezent. Pe alte patru pagini și-a trecut toate cele 63 de conferințe la care a participat între 1999 și 2016. De asemenea, el ținut să menționeze în CV și faptul că fost citat selectiv din lucrările sale de 695 de ori, dar și că a fost implicat în 18 proiecte de cercetare și totodată că a publicat 14 cărți ca autor sau coautor.Trebuie precizat că Daniel Breaz s-a născut la Alba Iulia și este doctor în matematică, iar din decembrie 2016 este senator PSD de Alba. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-03Parerea ta...

UN CETATEAN
06 Aug 2019

Din acest cv se vede ca nu are ce cauta la patrimoniu si cultura. Daca se da mare cu toate publicatiile de ce nu este profesor la un liceu bun, sa ridice nivelul elevilor. Mai stim si altii cu carti si articole publicate de subalterni dar trecute sefilor.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine