2020-04-03 21:33

Îndemnul lui Adrian NĂSTASE pentru români: „Alegeți REAUA cea mai mică! Votați Viorica DĂNCILĂ!

 |  14:12
 Îndemnul lui Adrian NĂSTASE pentru români: „Alegeți REAUA cea mai mică! Votați Viorica DĂNCILĂ!

Fostul premier și lider PSD Adrian Năstase a făcut apel sâmbătă, pe blogul personal, la un vot la alegerile prezidențiale pentru Viorica Dăncilă, pe care o consideră „reaua cea mai mică”.

„Dragi compatrioți, de-a lungul ultimilor decenii, s-a spus că ați ales Răul cel mai mic. Băsescu în loc de Năstase, Băsescu în loc de Geoană, Iohannis în loc de Ponta”, spune Năstase.

„A venit timpul acum să alegeți Reaua cea mai mică. Votați Viorica Dăncilă!”, scrie Năstase, într-o postare ilustrată în spiritul sărbătorii de Halloween.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-02Parerea ta...

îNDEMN:
02 Noi 2019

NU votați pe niciunul! Toți și-au luat acordul ba de la clovnul Trump, ba de la ăia cu kippa pe creștetul capului...syctir! Jocurile-s făcute demult...le trebuie doar prezența la vot a proștilor pentru a ”legitima” astfel păpușa de paie pe tron.
IAR TU, MASON NENOROCIT
02 Noi 2019

teacă-ți fleanca de 33 e ori! Ți-ai băgat neamurile în parlamentul UE fără să le fi votat nimeni, te-ai împușcat penibil în fular și ai făcut pușcărie LA MIȘTO - de luni până vineri pe o speță de nimic, NU pentru adevăratele tunuri, înghesuind alți amărâți de pușcăriași, pentru a sta tu ca un nabab, singur....syctirrr!
ZORO
02 Noi 2019

NUMAI O BORATURA TIGANEASCA PUTEA FACE ASEMENEA INDEMN SAU SA EMITA ATROCITATILE CE POT INGROAPA POPORUL ROMAN...
VORBA PUșCăRIAșULUI
02 Noi 2019

Majoritatea democraților din PSD au încetat să mai fie creștini. Priviți către acest sfat a dl Adrian Năstase ! „Alegeți REAUA cea mai mică! Votați Viorica DĂNCILĂ!
COMISARUL PARAIPAN
02 Noi 2019

de ce nu e si Nastase la puscarie? ca el e capo di tutti capi la toti mafiotii pSD-isti.asa va trebuie daca lasati liberi toti escrocii,vi se urca in cap si va dau sfaturi
UN HOMO ESTE SI MISOGIN OBLIGA
02 Noi 2019

Daca taceai ramaneai asa cum te credeam ,intelept si drept dar asa i mi dau seama ce esti de fapt :o jigodie. Toate hotiile au inceput cu guvernarea ta Tu ai dat semnalul secatura nenorocita Scoate banii furati!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine