2020-07-14 04:37

Inedit: primarul din Babadag a câștigat alegerile la diferență de un vot

 |  22:50
Inedit: primarul din Babadag a câștigat alegerile la diferență de un vot

Primăria orașului tulcean Babadag a fost câștigată de reprezentantul PNL, Georgian Caraman, care a avut doar un singur vot în fața contracandidatului său din partea PSD, Iordan Năstase, potrivit PNL.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Biroului Electoral Județean, judecător Andrei Iordan, centralizarea buletinelor de vot din județ a fost întârziată, în principal din cauza situației înregistrate în orașul Babadag.

'În circumscripția electorală Babadag, au existat cereri de renumărare a voturilor într-o secție, iar această acțiune a fost reluată de trei ori, rezultatul final fiind decis de un singur vot', a declarat pentru AGERPRES judecătorul Andrei Iordan.

Potrivit reprezentantului PNL, George Șișcu, tulcenii din orașul Babadag l-au preferat pe liberalul Georgian Caraman la conducerea Primăriei.

'Reprezentantul nostru a avut 1.916 voturi, iar contracandidatul din partea PSD, Iordan Năstase, a avut 1.915 voturi. La Consiliul local al orașului Babadag, PSD a obținut nouă mandate, iar PNL — opt mandate', a precizat George Șișcu.

Liberalul Georgian Caraman se află la al doilea mandat de primar al orașului Babadag și este unul dintre tinerii primari din județ.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz