2020-02-21 15:12

Inițiativa ROMÂNIA 3.0. Cine sunt „oștenii” colonelului DRAGOMIR

 |  13:56
Inițiativa ROMÂNIA 3.0. Cine sunt „oștenii” colonelului DRAGOMIR

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, cercetat de DIICOT în Dosarul Black Cube, a dezvăluit cine sunt cei cu care a format Inițiativa Civică România 3.0 - Demnitate, Suveranitate, Dreptate, noul proiect lansat chiar în aceste zile.

Dragomir & compania susțin că ”Alături de Dumnezeu” își propun să elibereze țara și ”împreună vom distruge statul paralel și nedreptățile din România.” Lista membrilor fondatori a fost publicată pe site-ul mișcării. Iată, pe scurt, cine sunt oștenii colonelului Dragomir:

- Răzvan CONSTANTINESCU, medic din Iași membru al ALDE. S-a făcut remarcat prin critici la adresa celor care au protestat împotriva moficărilor operate la Legile Justiției pe care i-a numit ”idioți și boi”

- Nicușor CONSTANTINESCU, fost președinte al CJ Constanța condamnat la 15 ani de închisoare pentru corupție.

- Vlad MOISESCU, fost trezorier și președinte al PNL Sector 1. Este cercetat de DNA Prahova pentru constituirea unui grup infractional organizat și trafic de influență, în forma continuată.

- Ingrid MOCANU, condamnată în primă instanță de Curtea de Apel București la 4 ani de închisoare cu executare în Dosarul ANRP.

- Flori MAIOR, este soția lui Dorin Lazăr Maior și este cercetată de DNA Brașov într-un dosar de cumpărare de influență.

- Paul HITTER, pictor și critic al fenomenului #rezist.

- Marius OBREJA, fost senator PNL (dat afară din partid).

- Liviu PLEȘOIANU, deputat PSD susținător al revocării din funcție a procurorului-șef al DNA.

- Iulian CAPSALI, regizor și publicist. Cunoscut că un fervent militant anti-globalist și anti-Soros.

- Dan CHITIC, avocat al fostului ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, condamnat pentru corupție.

- Aurelian POPA, controversatul director general al CN APM Constanța. Jurnaliștii constănțeni vorbesc de investigații ale DNA la adresa sa.

- Mircia GUTĂU, primarul municipiului Râmnicu-Vâlcea, condamnat de două ori pentru corupție. CEDO a constatat ulterior că acestuia i-a fost încălcat dreptul la apărare.

- Andrei CHILIMAN, fost primar al Sectorului 1, cercetat de procurorii DNA Ploiești pentru constituire de grup infracțional organizat și complicitate la trafic de influență în formă continuată.

- Traian GALLEGUILLOS, bucătar – participant la competiția TV ”MasterChef”.

- Ovidiu ZARĂ, fost jurnalist.

- Aristotel CĂNCESCU, cercetat de DNA în 6 dosare de corupție. A fost reținut și arestat pentru anumite perioade în timpul cercetărilor.

- Marinela Zoica DRAGOMIR, fosta soția a lui Daniel Dragomir. Fost angajat al SRI

- Sorin STRUTINSKY, un apropiat al lui Radu Mazăre, condamnat în primă instanță de Tribunalul Constanţa la şapte ani şi patru luni de închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni, printre care trafic de influenţă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

- Laura VICOL, avocatul Alinei Bica și fina lui Daniel Dragomir. A fost achitată pentru favorizarea infractorului, printr-o decizie a Curţii de Apel Bucureşti.

- Ovidiu PUȚURA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, condamnat definitiv de ÎCCJ la 5 ani inchisoare cu executare pentru dare de mita si trafic de influență.

- Daniel CARAMAN, unul din avocații lui Daniel Dragomir în Dosarul Black Cube.

- Tudor PENDIUC, fost primar al municipiului Pitești, cercetat de DNA în două dosare de coruptie.

- Cristi ANTON, fost șef de cabinet al președintelui PRU, Bogdan Diaconu.

- Silvian CIUPERCĂ, fost președinte al CJ Ialomița, acuzat de DNA de 8 infracțiuni de corupție sau asimilate corupției.

- Alexandru ANASTASESCU, proprietarul firmei de protecție și pază Regent Security.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-18Parerea ta...

SUNTEȚI NEBUNI?
18 Feb 2018

CE CAUTĂ PENALII ĂIA ÎN PARTID? MAI ALES ALIATUL LUI MAZĂRE - STRUTINSKI!!! Băi față de arici! Nu ești normal, la asemena ACHIZIȚII! PAROL!
LEVST.
18 Feb 2018

Trebuie sa fie o legatura cu nou partid al 'generalilor", sa vedem cum isi impart portofoliile, care va fi primul la guvernare, care in opozitie***...Sigur ca mai au-fiecare- nevoie de inca cateva zeci de membri , pentru a umple toate pozitiile de varf, dar asta se face din mers...(*** sa fie drept, astia mai noi, partidul cubilor, va trebui sa accepte opozitia, in felul acesta arata respect si pentru principiul de baza in Romania, cel care a zbierat primul, si arata respect si gradelor gardurilor, etc....)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine