2019-12-16 09:13

Întâlnire de grad zero: Ce au decis Orban, Barna și Cioloș

 |  14:08
Întâlnire de grad zero: Ce au decis Orban, Barna și Cioloș

Ludovic Orban s-a întâlnit, vineri dimineață. cu liderii USR și PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice. Printre prioritățile prezentate de președintele PLUS premierului se numără alegerile locale în două tururi, impozitarea pensiilor speciale și anticipatele.

”Dacian Cioloș și Dan Barna s-au întâlnit în cursul dimineții (de vineri - n.r.) cu premierul Ludovic Orban. Printre prioritățile rezentate de dl. Cioloș pot enumera anularea recursului compensatoriu, alegeri locale în două tururi, impozitarea pensiilor speciale, organizarea de alegeri anticipate, precum și modificarea legilor electorale, în sensul creșterii numărului de parlamentari pentru Diaspora”, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice din Alianța USR-PLUS.

De asemenea, potrivit surselor citate, Dacian Cioloș i-a cerut lui Ludovic Orban modificarea ”radicală” a PNDL.

Întâlnirea dintre cei trei lideri politici nu a fost anunțată în programul lui Ludovic Orban, așa cum s-a întâmplat în cazul întrevederilor cu parlamentari ProRomânia sau cu liderul PMP, Eugen Tomac.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-29Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray