2020-02-18 21:38

Întâlnire ISTORICĂ pentru PNL: Ludovic Orban - Angela Merkel

 |  15:40
Întâlnire ISTORICĂ pentru PNL: Ludovic Orban - Angela Merkel

O delegaţie a PNL, în frunte cu preşedintele Ludovic Orban, se până pe 16 mai într-o vizită oficială în Germania, unde urmează să se întâlnească luni cu cancelarul Angela Merkel.

Din delegaţia Partidului Naţional Liberal fac parte secretarul general al partidului, Robert Sighiartău, purtătorul de cuvânt al PPE, Siegfried Mureşan, vicepreşedinţii PNL Vlad Nistor şi Cristian Buşoi, dar şi europarlamentarul Daniel Buda.

În cursul zilei de luni, preşedintele PNL va avea o întrevedere cu preşedintele Uniunii Creştin-Democrate (CDU), cancelarul Angela Merkel, începând cu ora 13.00, anunţă liberalii. Apoi, marţi, preşedintele PNL se va întâlni, la ora 14.30, cu preşedintele Konrad-Adenauer-Stiftung, Norbert Lammert, fost preşedinte al Bundestag, precum şi cu secretarul general adjunct, Gerhard Wahlers, director al Departamentului pentru cooperare europeană şi internaţională al Konrad-Adenauer-Stiftung.

Totodată, delegaţia PNL va mai avea întrevederi cu reprezentanţi ai mediului de afaceri german, reprezentanţi ai guvernului federal pe probleme de energie şi ai grupului parlamentar CDU/CSU din Budestag, dar şi cu românii din Diaspora.

Vizita este rezultatul colaborării foarte bune pe care PNL o are cu Uniunea Creştin-Democrată din Germania în cadrul Partidului Popular European, deplasarea delegaţiei Partidului Naţional Liberal fiind realizată în urma invitaţiei Fundaţiei Konrad-Adenauer-Stiftung, precizează PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-13Parerea ta...

ANONIM
13 Mai 2018

CINE ESTE ludovic orban În politică...???? Raspuns ...pielea p.... un zero barat
ANONIM
14 Mai 2018

Sica mandolina un candriu prost Un impostor fara initiativa dar rau rau bun de legat la vie
ARDELEANUL
14 Mai 2018

Se intalneste greierele cu elefantul.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine