2019-07-22 15:31

Întâlnire Liviu Dragnea - Viorica Dăncilă înaintea şedinţei BPN a PSD destinată consultărilor de la Cotroceni

 |  11:22
Întâlnire Liviu Dragnea - Viorica Dăncilă înaintea şedinţei BPN a PSD destinată consultărilor de la Cotroceni

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit miercuri dimineaţă cu Liviu Dragnea, în biroul de la Parlament al preşedintelui PSD, înaintea consultărilor de la Cotroceni pe tema legilor justiţiei, informează România TV.

La întâlnirea dintre Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea a venit şi Marian Oprişan, preşedintele PSD Vrancea. Cei trei nu au făcut declaraţii.

Conducerea PSD s-a reunit miercuri dimineaţă într-o şedinţă în care să stabilească dacă acceptă invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis de a participa la consultări pe tema legislaţiei în domeniul justiţiei.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat miercuri că el nu s-ar duce la consultările de la Cotroceni cu preşedintele Iohannis pe legislaţia din domeniul Justiţiei, dar a adăugat că în şedinţa Biroului Permanent Naţional se va decide ceea ce este mai bine pentru partid.

El a spus că părerile colegilor din PSD în ceea ce priveşte participarea la consultări sunt împărţite, având în vedere că "nu se poate purta un dialog" cu şeful statului.

"Vom decide astăzi asupra acestui lucru. Părerile sunt împărţite, de aceea suntem în BPN ca să decidem împreună şi să votăm. Nu gândim toţi la fel. Ştiţi foarte bine că relaţia noastră cu Iohannis este foarte rece de foarte mult timp. Şi, vizavi de Iohannis, vorbim de comunicare şi dialog între cele două părţi - s-a stins demult această idee. Prin urmare, sunt colegi de-ai mei, printre care mă aflu şi eu, care consideră că nu avem nicio şansă de a purta un dialog cu această persoană. Dar astăzi, la BPN, vom decide ce este mai important pentru partid", a precizat Ştefănescu, la Parlament, înaintea şedinţei BPN al PSD.

Întrebat cum comentează faptul că liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, se va duce separat la consultări, Codrin Ştefănescu a răspuns: "Deocamdată, domnul Tăriceanu vrea să vorbească despre protocoalele secrete. Poate vrea să semneze cu domnul Iohannis un pact pe chestia asta - cum facem şi cum desfacem ceea ce s-a întâmplat inclusiv în mandatul lui. (...) În momentul de faţă, noi facem analize pe piaţă despre un candidat comun la Preşedinţie - PSD plus ALDE, dar mergem puţin separat la Cotroceni".

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultări, miercuri, începând cu ora 15,00, pe tema legislaţiei din domeniul Justiţiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-24Parerea ta...

INTALNIREA PENALILOR.
24 Oct 2018

Au pus la cale vreo HOTIE sau cum sa mai denigreze imaginea Romaniei , in functie de ordinele venite de la Moscova.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray