2020-01-26 16:10

Întâlnirea Vioricăi Dăncilă cu Mike Pence ar fi fost ANULATĂ. Ce va face premierul

 |  16:23
Întâlnirea Vioricăi Dăncilă cu Mike Pence ar fi fost ANULATĂ. Ce va face premierul

Surse oficiale au declarat pentru Digi24.ro că vicepreședintele SUA Mike Pence nu se va mai întâlni cu premierul Viorica Dăncilă. Întâlnirea ar fi trebuit să aibă loc miercuri, conform programului Vioricăi Dăncilă.

De asemenea, Viorica Dăncilă ar vrea să renunțe la restul programului și s-ar putea întoarce mai repede în țară. Premierul trebuia să stea în SUA până duminică iar pe parcursul următoarelor zile programul său cuprindea întâlniri cu liderii comunității evreiști, dar și cu secretarul general adjunct al ONU. Viorica Dăncilă avea planificat vineri și un interviu pentru New York Times și o discuție cu oamenii de afaceri din SUA.

În cadrul vizitei din Statele Unite, Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu primarul din Jersey, cu reprezentanții Băncii Mondiale și cu secretarul american pentru Energie, Rick Perry. La întâlnirea cu secretarul american a fost semnat și un contact de cooperare în domeniul nuclear civil. Rick Perry a postat mai multe poze pe Twitter după întâlnire, însă a uitat să o menționeze și pe Viorica Dăncilă, fiind menționat doar ministrul de externe, Ramona Mănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-25Parerea ta...

ORBUL
25 Sep 2019

De ce ne-am lăsat puterile în spatele lor ?Doar atunci când ne pierdem complet mințile descoperim adevarul despre politicieni corupți? Tovarăși ne demonstrează a lor ipocrizie chiar și peste ocean .
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Sep 2019

ziarele din USA au scris despre ea ca este "AMBASADORUL MAFIEI RUSO-BULGARE" trimisa de marele CAPO DE TUTTI CAPI adica tiganul flausat de la Jilava care o papusareste pe sluga chiar si din puscarie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine