2019-11-12 21:35

Întâlniri de taină Iohannis - Tăriceanu. Negocieri secrete între şeful ALDE şi şeful statului

 |  11:34
Întâlniri de taină Iohannis - Tăriceanu. Negocieri secrete între şeful ALDE şi şeful statului

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit şi a negociat cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, de trei ori, potrivit ştiripesurse.ro. Discuţiile au avut loc pe lângă întâlnirile pe care şeful statului le are periodic cu reprezentanţii Opoziţiei pentru a stabili strategia împotriva PSD în acest an electoral.

Surse politice citate de stiripesurse.ro au precizat că în interiorul PSD este deja cunoscut faptul că partidul va avea un candidat propriu la prezidențiale. Veste a ajuns și la urechile lui Călin Popescu Tăriceanu, iar acum acesta pare că își calculează pașii pentru viitoarele alegeri.

Sursa citată precizează că Tăriceanu a avut trei discuții, în secret, spre finalul anului, cu președintele Klaus Iohannis. Cei doi au explorat mai multe scenarii, dar deocamdată nu au ajuns la un acord. Tăriceanu ar fi propus o rupere a coaliției de guvernare în preajma alegerilor prezidențiale, cu scopul de a-și ține oamenii la guvernare pentru ca aceștia să adune fonduri pentru alegeri.

În schimb, Klaus Iohannis forțează o rupere a coaliției înainte de alegerile europarlamentare și formarea unui nou Guvern.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-19Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Avem Grindeanu, așteptăm Guvern Avem premier, dar nu avem încă Guvern. În penultima zi a anului, când este deja prea târziu pentru a mai avea un Executiv funcțional PSD-ALDE care să mai decidă ceva în 2016, președintele Iohannis l-a desemnat ca prim-ministru pe Sorin Grindeanu, a doua propunere scoasă din mânecă de Liviu Dragnea
30 Dec 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray