2020-06-07 00:22

Invitaţia lui Klaus Iohannis pentru Victor Ponta. Premierul a acceptat!

 |  07:58
Invitaţia lui Klaus Iohannis pentru Victor Ponta. Premierul a acceptat!

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara că l-a invitat pe premierul Victor Ponta la o discuţie, care urmează să aibă loc marţi, la Palatul Cotroceni. Invitaţia şefului statului vine după revenirea acestuia de la reuniunea de la Bruxelles privind criza refugiaţilor.

Prim-ministrul, Victor Ponta, a confirmat, pentru Mediafax, că va participa la întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis.

"Da, am vorbit la telefon şi l-am invitat pentru mâine (marţi-n.r) la o discuţie", a afirmat Klaus Iohannis, fiind întrebat dacă a discutat cu acesta după ce s-a întors de la reuniunea de la Bruxelles.

Criza refugiaţilor şi reuniunea de la Bruxelles a reprezentat un motiv de polemică între preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta.

Şeful statului a afirmat, luni, că prim-ministrul este foarte belicos în ultima vreme şi crede că prin ieşirile pe care le are oamenii uită că este judecat penal pentru evaziune şi fals în înscrisuri.

Chestionat cum comentează declaraţiile premierului potrivit cărora preşedintele nu face nimic şi tace la Bruxelles ca "surda în horă", Klaus Iohannis a susţinut că el îşi face treaba.

"Eu îmi fac treaba, dar în ceea ce priveşte afirmaţiile făcute de primul ministru, domnul Ponta este foarte belicos în utlima vreme. Impresia mea este că prin această atitudine crede că oamenii uită că este judecat penal pentru evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani", a replicat preşedintele Klaus Iohannis. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine