2019-10-15 05:27

INVITAȚIE pentru Dacian Cioloș: ”Hai să LUCRĂM împreună”. Cine semnează scrisoarea

 |  16:36
INVITAȚIE pentru Dacian Cioloș: ”Hai să LUCRĂM împreună”. Cine semnează scrisoarea

15 parlamentari ai Uniunii Salvați România îi cer fostului premier Dacian Cioloș să intre în USR, alături de foștii miniștri Vlad Voiculescu și Dragoș Pîslaru, dar și de ceilalți membri ai Platformei România 100. Scrisoarea a fost publicată vineri pe pagina de Facebook a deputatului Stelian Ion.

Parlamentarii USR afirmă că ar fi vrut să-i transmită lui Dacian Cioloș doar urări de sărbători, însă au ales să scrie acest mesaj pentru că „justiția tocmai ce a fost schilodită de PSD”. 

Ei mai scriu că platforma condusă de Dacian Cioloș și USR au același scop și cred în aceleași valori, adăugând că nu există niciun beneficiu în existența a două partide mici, în locul unuia mai mare.

Scrisoarea celor 15 parlamentari USR:

„Dragă Dacian,

În primul rând îți mulțumim pentru anul 2016, singurul când România a fost condusă de un Guvern care ne-a reprezentat și în care am avut încredere. Vrem ca un astfel de Guvern să fie o regulă în România și nu doar o excepție. 

Am fi vrut să petrecem aceste sărbători în liniște și bucurie și să-ți scriem doar pentru a-ți ura cele bune. Însă justiția tocmai ce a fost schilodită de PSD. Așa că am ales să îți scriem aceste rânduri și să spunem lucrurilor pe nume, fără ocolișuri, așa cum le stă bine oamenilor care au încredere unul în celălalt. 

Dacian, vino în USR și hai să lucrăm împreună! Am înțeles prudența de până acum și ți-am respectat opțiunea. Dar timpul nu mai are răbdare. România este pusă în genunchi și nu este acum momentul de calcule și strategii politice. Acum trebuie să fim uniți. Să acționăm împreună și să dăm oamenilor speranță. 

USR și Platforma 100 au același scop și aceleași valori. Ce beneficiu este în a avea două partide mai mici în locul unuia mai mare? Câștigă România ceva din această împărțire artificială? Locul tuturor, și al tău, și al colegilor tăi, și al nostru este sub același acoperiș. Iar acoperișul care deja există se numește USR. Hai să folosim ceea avem și hai să ne ocupăm de ceea ce contează. Cu tine, cu Vlad, cu Dragoș și cu toți ceilalți colegi ai tăi de bună credință chiar putem face lucruri mari. 

Știi deja că actuala conducere a partidului a candidat cu mandatul de a te invita în USR. Credem că exact același mandat îl va da și Comitetul Politic al USR, dacă va fi nevoie. Toti vrem de la tine o decizie. Acum. Cât încă nu e prea târziu.

Știm că vei lua în considerare această scrisoare și că te vei gândi bine la ce e de făcut.”

Mesajul este semnat de 15 parlamentari USR: Cristian Ghica, Cristian Seidler, Lavinia Cosma, Ramona Dinu, Silviu Dehelean, Stelian Ion, George Dircă, Lucian Stanciu-Viziteu, Bogdan Rodeanu, Mihai Goțiu, Dan Lungu, Daniel Popescu, Mihai Botez, Dan Rădulescu și Sergiu Vlad. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-23Parerea ta...

LEVST.
23 Dec 2017

Invitatia suna precum ruga calugarilor de la manastire :"Hai sa facem un ceeeeerc..."
ANONIM
23 Dec 2017

D-le Ciolos , DVS GRINDEANU, CIORDACHE, , ca si Nastase, POMPEI MARINERUL, Dreak-nea, Badalau, Prostariceanu, Nicolicea, Serban Nicolae, Stefanescu CHELU, etc voi ati avut OCAZIA SA DEMONSTRATI DACA SUNTETI CAPABILI de a face politica SI VA-TI FACUT DE KKT o data. Ce vreti de mai multe ori pe spinarea poporului ....NESIMTITILOR ....??? DACA NU SUNTETI DEMNI VE-TI AJUNGE UNDE MERITATI.
@LEVST.
23 Dec 2017

Tu o sa fii primul in cerc ...
LEVST.
23 Dec 2017

Zi sa zbori...(tot spumant, spumant, spumant...Deh!)
@LEVST.
24 Dec 2017

Nu pot sa zbor , nu sint o darapanatura tiganeasca ca tine , tu iei lectii de zbor cu " regilii " ciorbea " , eu nu sint cioroi ca voi .
@LEVST.
24 Dec 2017

Cioaba , nu ciorbea , ala e doar in bou , nu o cioara .
LEVST.
24 Dec 2017

iti spun eu ca Cioaba nu e bou deloc, insa tu esti un vierme de hazna...
LEVST.
28 Dec 2017

Asta-i tot!!!??? ...Parafrazand celebra carte a lui Nicolae Bogza, "Toate Panzele Sus", zic si eu "Toate stergatoarle de ecran pornite", si inca o tura de clabuceala!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray