2020-06-03 13:51

Iohannis a decis: ce se întâmplă cu Laura Codruța Kovesi

 |  21:17
Iohannis a decis: ce se întâmplă cu Laura Codruța Kovesi

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seară, că are încredere maximă în Laura Kovesi, după ce s-a aflat că șefa DNA ar fi fost spionată de o firmă din Israel. Președintele a anunțat că a semnat deja decretul de numire pentru un nou mandat în fruntea DNA.

”Având o vedere că e o speță care e sub investigații, nu intru în detaliu. Am toată convingerea că procurorii DIICOT vor face lumină. În ceea ce o privește pe Laura Codruța Kovesi, nu am niciun semn de întrebare și nicio îndoială. În această după-amiază am semnat decretul de numire a lui Kovesi pentru un nou mandat de 3 ani în fruntea DNA. Îl voi promulga mâine.Am toată încrederea că DNA va continua în forță.”, a spus Klaus Iohannis la TVR 1.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-06Parerea ta...

AHAM....
06 Apr 2016

Deci faza cu agresarea Mona Lisei de România a fost cu schepsis - trebuia puțin victimizată , spălată întâi cu clor, coafată bine-n presă dup-atâta zbucium, atâta dor.... scump plătit din pricina unui FIR FILAT aiurea...ca la sfârșit, spre încununare (nu coroană de lauri primind, aia-i pt. zei romani ), după spălarea finală cu săpun CHEIA....i s-a descuiat încă-odat broasca (cea greoaie de la Cotroceni) luând iată...alt mandat deschis de USA, de la Cotroceni! Aferim!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine