2019-10-17 09:11

Iohannis a decis: ce se întâmplă cu Laura Codruța Kovesi

 |  21:17
Iohannis a decis: ce se întâmplă cu Laura Codruța Kovesi

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seară, că are încredere maximă în Laura Kovesi, după ce s-a aflat că șefa DNA ar fi fost spionată de o firmă din Israel. Președintele a anunțat că a semnat deja decretul de numire pentru un nou mandat în fruntea DNA.

”Având o vedere că e o speță care e sub investigații, nu intru în detaliu. Am toată convingerea că procurorii DIICOT vor face lumină. În ceea ce o privește pe Laura Codruța Kovesi, nu am niciun semn de întrebare și nicio îndoială. În această după-amiază am semnat decretul de numire a lui Kovesi pentru un nou mandat de 3 ani în fruntea DNA. Îl voi promulga mâine.Am toată încrederea că DNA va continua în forță.”, a spus Klaus Iohannis la TVR 1.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-06Parerea ta...

AHAM....
06 Apr 2016

Deci faza cu agresarea Mona Lisei de România a fost cu schepsis - trebuia puțin victimizată , spălată întâi cu clor, coafată bine-n presă dup-atâta zbucium, atâta dor.... scump plătit din pricina unui FIR FILAT aiurea...ca la sfârșit, spre încununare (nu coroană de lauri primind, aia-i pt. zei romani ), după spălarea finală cu săpun CHEIA....i s-a descuiat încă-odat broasca (cea greoaie de la Cotroceni) luând iată...alt mandat deschis de USA, de la Cotroceni! Aferim!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray