2019-07-19 19:30

Iohannis a RĂBUFNIT: ”PSD votează legi cu dedicație pentru Dragnea”

 |  17:06
Iohannis a RĂBUFNIT: ”PSD votează legi cu dedicație pentru Dragnea”

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, după întâlnirea cu ambasadorii statelor UE acreditați la București, că încercarea de modificare a codurilor penale este „inadmisibilă” și a anunțat că se va folosi de toate prerogativele funcției sale pentru a acționa.

„Acum viteza ca viteza. Am mai avut situații când s-a votat noaptea, nu vreau să rep[et ce s-a spus atunci despre viteză. Rezultatul mă întristează. Vedem cu tot mai multă claritate că PSD nu doar încearcă să amputeze puterile președintelui, ci și puterile justiției, ceea ce este foarte, foarte grav. Vedem, totuși, ceva nemaiîntâlnit. PSD votează legi pentru șeful lor, votează legi cu dedicație pentru Dragnea, ceea ce este pur și simplu inadmisibil”, a declarat șeful statului.

„Dacă citim aceste modificări la codul de procedură penală vedem că multe sunt făcute cu dedicație, altele clar pentru a opri procurorii din investigație. Este inadmisibilă această abordare și evident că voi folosi prerogativele constituționale pentru a solicia o îmbunătățire a acestui text”, a adăugat Iohannis.

Întrebat dacă a discutat cu ambasadorii despre legile justiției, Klaus Iohannis a răspuns că toți invitații în România îl întreabă despre ce se întâmplă cu modificarea legilor justiției. 

„Pot să fiu foarte franc. Toți mă întreabă despre aceste modificări. Nu am intrat în detalii, pentru că procedura nu este finalizată, însă pot să vă confirm că toți musafirii mei s-au interesat și sunt foarte îngrijorați de această abordare a PSD care s-a votat aseară foarte târziu”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-19Parerea ta...

ANONIM
19 Iun 2018

Palmierului STERP iar i.a alunecat neuronii pe țeasta goală.....dacă tăcea, filozof era
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Iun 2018

trebuia de mult sa va dati seama dle Johannis ce se intampla....de ce asa tarziu//de cand cu OUG 13 a fost clar ce vor sa faca
LEVST.
19 Iun 2018

nu fi si fariseu, iohanila, stii bine ca jumatate din legi sunt tot cu dedicatie DAR PENTRU TINE, sa te trimita la lada de gunoi a istoriei...
ROMA
19 Iun 2018

ce rost mai au procurorii si judecatorii ?
@LEVST. & ANONIM
20 Iun 2018

SINTETI DOUA JIGODII , DOI SOBOLANI REACTIONARI , DOI MEMBRI PSD BANUIESC .
ANONIMUS
20 Iun 2018

Redactia ziarului daca se vrea serioasa, ar trebui sa opreasca comentariile triviale si injuraturile.Altfel nu este decat o fituica de doi lei, unde indivizi precum Levst si altii scriu ce le vine la gura. Daca accepta asa ceva, ziaristii sunt la acelasi nivel cu acesti cititori needucati.
MIKIM
20 Iun 2018

Dar Joianis este penal, sau nu?
LEVST.
20 Iun 2018

Hai siktir excremente triplu fermentate, s.a.m.d.
@LEVST.
20 Iun 2018

ALUPIGUS SOBOLAN DE HAZNA .
LEVST.
20 Iun 2018

tipic jegului cu turbare...
LEVST.
20 Iun 2018

klausel, pentru cate hapuri ai inghitit in ultimele saptamani, trebuie sa ai si o consolare, ei bine, nu-ti face griji, chiar daca si un km. sub fundul iadului vei fi, cei care te pupa vor fi -deapururi- cu limba insurubata adanc in koor-ul tau de hipopotam cu creier de soricel retardat,...nu chiar cat al gunoiului si jegului ce-l ai din dotare( si tot iasa de sub balega, pe aici!), dar esti"bun", oricum...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray