2020-02-29 00:18

Iohannis, a treia săptămână de concediu. Unde a dispărut preşedintele

 |  15:40
Iohannis, a treia săptămână de concediu. Unde a dispărut preşedintele

Preşedintele României, Klaus Iohannis este dispărut din faţa opiniei publice de trei săptămâni. Ultimul mesaj trimis de el a fost cu ocazia Zilei Marinei.

La debutul vacanţei prezidenţiale, s-a aflat pe surse unde îşi va petrece preşedintele concediul. Conform presei, cuplul prezidenţial se va odihni la vila de la protocol de la Neptun, precum şi la Sibiu.

Din acel moment, nicio informaţie sau fotografie nu a reuşit să apară în spaţiul public referitoare la vacanţa preşedintelui. El nu a fost văzut de nimeni nici pe plaja de la Neptun, acolo unde Traian Băsescu era surprins deseori de paparazzi, dar nici la Sibiu, acolo unde preşedintele era invitatul special al unei expoziţii dedicate lui.

Mai mult, preşedintele a fost invitat pe 15 august la ceremoniile de la Constanţa, prilejuite de Ziua Marinei. Şeful statului nu a apărut nici acolo, deşi e posibil să se fi aflat chiar în acele momente la Neptun.

Preşedintele a transmis totuşi  un mesaj citit de către domnul Ion Oprișor, consilier prezidențial, Departamentul Securității Naționale: „Această dublă sărbătoare îmi oferă plăcutul prilej să adresez salutul meu tuturor celor care slujesc cu devotament şi dăruire întinderile albastre - marinari militari şi civili deopotrivă, constructori navali şi lucrători portuari - profesionişti care au purtat drapelul României la catarg şi în suflet pe mările şi oceanele lumii.” scria Iohannis.

Ion Cristoiu lansează un atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis. Cristoiu îl critică pentru absența din ultimele săptămâni și pentru faptul că președintele e foarte puțin implicat în cele mai recente evenimente petrecute în România.

"Stiu sigur ca vineri la pranz dl Klaus Iohannis rupe usa Cotrocenilor, deci el nu sta, nu l-ar gasi nici daca incepe un razboi atomic vinerea dupa-amiaza, pentru ca el considera ca weekendul lui de bugetar trebuie respectat cu sfintenie. De ce face asta? Pentru ca el stie ca nu trebuie sa rezolve el anumite chestiuni, le rezolva baietii, sistemul. N-am pomenit in cei 25 de ani ca un presedinte sa dispara pur si simplu sa nu mai stii nimic de el, adica nu a fost la ziua marinei, nu apare. Ati verificat poate nu mai traieste sa ma ierte dl Klaus Iohannis dar nu exista asa ceva, presedintele Romaniei este obligat sa dea un semn ca exista, e acolo, ca a mai facut ceva, or e un semn ca el nu exista", a spus Cristoiu la Romania TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-17Parerea ta...

BOR
17 Aug 2015

A NU FI PREZENT LA CEREMONIILE LEGATE DE ZIUA MARINEI ȚĂRII ÎN CARE, VOLENS-NOLENS, AI AJUNS PREȘEDINTE, ESTE O JIGNIRE DEOSEBIT DE GRAVĂ, UN SCUIPAT PE OBRAZUL CELOR CARE-ȚI DAU PAPA BUN, BĂI YDYOT ÎN ”ȘPILHOZĂNI”!
CARACATITA DIPLOMATIEI
17 Aug 2015

Mucles . Voi Tarani Romani pina in anul 1918 in Transilvania , erati cetateni de nina doua si nu aveati drepturi sa faceti Petiti , Alesi in institutiile statului , Casa , Teren , Dreptul de propietate , Dreptul de a deschide procese , Judecatori , sa nu fie scris nimic in actele Cadastrale numele lor . Mucles ca va trimit in Irak sau Siria . Va fac si o Moscheie Musulmana la voi . Eu gindesc , nu trancanesc . Miine va bag in razboi cu Apasi .
ZORO
18 Aug 2015

Dirigintele de liceu JOHANNIS va veni in cancelarie sau in clasa doar daca va suna vreun clopotel, altfel ne incerca rabdarea PAS cu PAS pana il vom pune pe fuga. Ce-si face omul cu mana lui MAUFACATURA se numeste.
NELU STIUCA
18 Aug 2015

“Legi” ale moralei si ale politicii – emise de Pitagora Viaţa cumpătată, în slujba binelui şi a dreptăţii, trebuie să stea şi la baza alcătuirii politice a unui stat. Nu încerca să vindeci un popor mare şi corupt: cangrena nu se poate vindeca. Nu încerca să schimbi orânduirea unei mari naţiuni. Un popor numeros e ca o dihanie hâdă; e ceva împotriva firii. Dintre toate soiurile de dobitoace cea mai rea e speţa umană ce se cheamă “popor”. Nu răspândiţi vestea unei fapte rele! Faceţi în aşa fel încât să-i dispară cât mai curând şi cele mai mici urme. Lăsaţi răul să moară! Să crezi doar pe jumătate pe cei ce vin să pîrască fapte rele. Nu năzui la himera unei democraţii pure; egalitatea perfectă există numai la morţi. Legiuitorule! Nu lăsa oamenilor de stat timpul să se deprindă cu puterea şi onorurile! Legiuitorule! Nu uni credinţa cu morala. Roadele acestei legături nepotrivite nu pot fi decât nişte monştri. Legiuitorule, bagă de seamă să nu te înşeli! Drepturile omului nu sunt la fel cu ale popoarelor din cauză că oamenii deveniţi “popor” încetează a mai fi oameni. Un Senat de 100 de capete e mult prea mult! Puţini legiuitori, dar înţelepţi! Puţini războinici, dar viteji! Puţin “popor”, dar multi cetăţeni! Dă legi poporului taur şi boabe poporului bou. Supune-te legilor chiar dacă sînt proaste! Nu te supune oamenilor dacă nu sunt mai buni ca tine. Taie unghiile poporului, dar nu-i spăla capul cu propria-i urină; pedepseşte-l, fără să îl înjoseşti. Nu chemaţi în magistraturi decât bărbaţi ce sunt în săptămâna mare a vieţii lor. Magistraţi! Fiti precum în Sparta! La intrarea în tribunale: ridicaţi un altar al Fricii, frica de a fi pedepsit înspăimântă poporul şi copii. Magistratule! Legea îţi e soţie legitimă; desparte-te de ea mai bine decât să o faci să devină o femeie t
NELU STIUCA
18 Aug 2015

CONTINUARE “Legi” ale moralei si ale politicii – emise de Pitagora Magistratule! Legea îţi e soţie legitimă; desparte-te de ea mai bine decât să o faci să devină o femeie trândavă şi care se învoieşte cu orice. Magistraţi ai poporului! Nu urmaţi pilda pescarilor de pe Nil care aruncă cu noroi în ochii crocodilului ca să-l poată stăpîni. Să nu fii legiuitorul ori magistratul unui popor care se lauda cu mintea sa luminată. Urmand pilda locuitorilor din Creta, la fiecare 9 ani, legile sa fie citite si indreptate de un intelept. Când magistratul vorbeşte, preotul să tacă! Scutiţi-vă magistraţii de jurământ atunci când intră în funcţie, dar nu-i scutuţi să dea socoteală când o părăsesc. Poporule ! Cîntăreşte-ţi legile! Numără-ţi magistraţii! Poporule! Dacă îţi doreşti o bună rînduială în ceea ce priveşte politica, fereşte-te de o organizaţie fără vlagă, o administraţie fără putere şi de luxul ospeţelor. Acestea trei dau întotdeauna naştere vrajbei în viaţa civilă şi în gospodării şi au ca urmare năruirea statului şi a familiei. Nu tulbura o apă stătătoare ori un popor în sclavie. Fugi de poporul căruia îi place eşafodul. Nu te aştepta să ţi se mulţumească atunci când faci un bine poporului: dintre toate dobitoacele, el este cel mai nerecunoscător. Lucrul cel mai ruşinos al unei stăpâniri este pândirea şi iscodirea oamenilor. Nu urma pilda omizii: nu primi să te târăşti la picioarele prinţului sau în faţa poporului pentru ca într-o zi să porţi aripi. Toţi sîntem egali! Să nu credeţi însă că neghiobul este egalul înţeleptului. În fiecare an să aveţi o zi de sărbătoare numită “pacea familiei”. În această zi, soţul şi soţia, la prânz, în mijlocul familiei, îşi vor da mâna şi îşi vor ierta unul altuia greşelile făcute de-a lungul anului. Învaţă să vezi mai departe de
NELU STIUCA
18 Aug 2015

CONTINUARE “Legi” ale moralei si ale politicii – emise de Pitagora.În această zi, soţul şi soţia, la prânz, în mijlocul familiei, îşi vor da mâna şi îşi vor ierta unul altuia greşelile făcute de-a lungul anului. Învaţă să vezi mai departe decât pot ajunge privirile tale. Lebăda tace toată viaţa ca să poată cânta desăvârşit o singură dată. Omule de geniu! Rămâi în umbră şi păstrează tăcerea până în clipa în care vei putea să apari cu toată strălucirea unei faime pe care nimeni nu o mai poate tăgădui. Nu admira nimic! Zeii s-au născut din admiraţia oamenilor. Să nu ai alt Zeu în afară de propria conştiinţă. Fii cetăţean al lumii întregi pînă cînd vei întîlni un popor înţelept şi cu legi drepte. Trăieşte-ţi viaţa; nu există nimic înainte şi nimic după ea. Să-ţi placă să trăieşti şi să trăieşti bine. Cel ce priveşte viaţa cu dezgust fie că are spiritul bolnav, fie inima putrezită.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine