2019-10-23 03:27

Iohannis a vorbit despre PRĂJITURI, la Paris: Ce le-a spus oamenilor de știință și unui laureat Nobel pentru fizică

 |  14:34
Iohannis a vorbit despre PRĂJITURI, la Paris: Ce le-a spus oamenilor de știință și unui laureat Nobel pentru fizică

Președintele României, Klaus Iohannis, a participat, sâmbătă, la evenimentul dedicat contribuției românești la dezvoltarea științei, care are loc la Paris, și care a fost organizat de Ambasada României în Franța.

La eveniment au participat mai mulți oameni de știință români, doctoranzi, dar și Gérard Albert Mourou, câștigător al premiului Nobel pentru fizică. Iohannis a vorbit despre cum poate convinge România ca să-i convingă pe tinerii plecați în străinătate să revină în țară.

”Avem tot ce ne trebuie, oameni educați, posibilități, dorința societății. Ce mai trebuie studiat e cum le aducem pe toate împreună, care e unificatorul, catalizatorul, ca și cum ne-am pregăti să facem o prăjitură foarte bună. Avem pe masă tot ce ne trebuie, făină, unt, zahăr, nuci. Urmează pasul cel mai important, de a ieși o prjitură foarte bună, nu ceva ars, jenant. Noi pendulăm între ele, în ultimul secol. Am trecut prin dictaturi grele, dintre cele mai groaznice, am revenit cu un eveniment pozitiv, în decembrie 1989. Ne trebuie un cadru mult mai predictibil, mai stabil, să ne îndreptăm spre meritocrație, ca tinerii să se întoarcă. Suntem în plin proces.”, a spus Klaus Iohannis, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-10



Parerea ta...

ANONIM
10 Noi 2018

Ai iesit dintr o dictatura si te ai apucat de furat de vandut copii si de improprietarit nazistiiCe nesimtit esti ,Ceausescu nu ti dadea voie sa furi ca daca te prindea te impusca Acum esti liber la marsavii ,dihanie fara caracter!
ANONIM
11 Noi 2018

Ca să iasă prăjitură buna, trebui să înfundă putin pușcăria acest STERP...acest parazit al națiunii...
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray