2020-08-15 23:46

Iohannis acuză PSD după eșecul Rovanei Plumb: ”Rușine!”

 |  19:28
Iohannis acuză PSD după eșecul Rovanei Plumb: ”Rușine!”

Președintele Klaus Iohannis a declarat la Cluj, unde participă la Adunarea Regională a Organizațiilor PNL din Nord-Vest, că PSD și-a pierdut credibilitatea și că a propus în funcții importante la nivelul Uniunii Europene persoane cu probleme de integritate.

„Acum, astăzi, persoana care a fost propusă a fost pur și simplu refuzată. Rușine! Rușine PSD-ului!”, a declarat președintele.

„Pot să vă spun că oamenii aşteaptă de la noi să rezolvăm problemele României şi acest lucru nu este simplu. Haideţi să vedem un pic cum am ajuns aici şi de fapt unde stăm întotdeauna. Este bine sau cum se spune la noi - omului îi şade bine să înceapă să îşi facă un plan şi începutul planului este o analiză despre cum stăm. Stăm prost, foarte prost”, a afirmat Klaus Iohannis, la Cluj-Napoca, unde a participat la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Nord-Vest.

El a spus că mulţi au votat PSD în decembrie 2016 pentru că au crezut „minciunile” acestui partid, dar ulterior „au început să curgă atacuri” la justiţie, la mediul privat, la economia reală a României.

„Am ajuns foarte prost, ba mai mult, şi-au dat singuri jos guvernul, pesediştii şi-au dat singuri jos guvernul sau, cum se spune la meci, şi-au dat cu stângul în dreptul. Dar prin asta, din păcate, calitatea guvernării nu s-a îmbunătăţit. Ba a mers din rău în mai rău. Am ajuns acum să avem un guvern care reuşeşte contraperformanţă după contraperformanţă. Am definit acest guvern deja de anul trecut: un guvern eşuat, dar aceste eşecuri ne dor, aceste eşecuri ale pesediştilor ne dor fiindcă se repercutează asupra vieţii noastre”, a mai spus Iohannis, subliniind că „României i-ar fi fost mult mai bine fără PSD”, care a ţinut România în loc.

Anterior, Rovana Plumb a susținut într-un comunicat de presă că președintele Klaus Iohannis a încurajat atitudinea incorectă din Comisia Juridică a Parlamentului European.

Comisia pentru Afaceri Juridice (JURI) a Parlamentului European a decis, luni, prin vot, că Rovana Plumb și Laszlo Trocsanyi, propunerea Ungariei, nu sunt apți pentru funcția de comisar european.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-30

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
30 Sep 2019

RUSINE DUMMKLAUS.....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz