2020-07-11 18:00

Iohannis: “Am intrat în cea mai grea perioadă a epidemiei de CORONAVIRUS. Urmează săptămâni critice”

 |  14:25
Iohannis: “Am intrat în cea mai grea perioadă a epidemiei de CORONAVIRUS. Urmează săptămâni critice”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că România a intrat recent în cea mai grea etapă a epidemiei de coronavirus şi a avertizat că urmează săptămâni critice pentru toţi românii şi în special pentru sistemul de sănătate de la noi din ţară. Şeful statului atrage atenţia încă o dată că este nevoie de respectarea cu stricteţe a măsurilor impuse de autorităţi pentru ca pierderile de vieţi omeneşti să fie cât mai puţine.

"Am intrat de câteva zile în cea mai grea etapă a acestei complicate perioade generate de epidemia de coronavirus. Este o etapă pe care prin măsurile restrictive luate din vreme am reuşit să o întârziem cât mai mult posibil. De acum înainte urmează săptămâni foarte dificile, care vor fi critice pentru sistemul de sănătate din România. Este esenţial să fim conştienţi toţi de acest lucru pentru că vor veni momente cu o mare încărcătură emoţională care ne vor testa solidaritatea şi unitatea. Avem deja de deplâns 116 morţi. (...) Dacă nu respectăm cu stricteţe toate măsurile impuse de autorităţi pierderile de vieţi omeneşti vor fi din ce în ce mai multe şi cazurile grave care necesită tratament medical intensiv se vor înmulţi", a spus şeful statului la Palatul Cotroceni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-03Parerea ta...

LIVE OR DEATH
03 Apr 2020

Foarte bine vorbit , aceasta informatie a dl. Iohannis este corecta , disciplinata care iti da dreptul la viata.
CETATEAN
03 Apr 2020

Sa fie controlati si bagati in carantina de la granita
LUCA DINU
03 Apr 2020

Solidaritatea ,unitatea vorbe mari cu care tu te ai sters la fund Siktir si sa stii ca te uram ,fatalaule!
UN ROMAN NECAJIT
03 Apr 2020

ANTICIPATE... VREAU GUVERNUL MEU...PSD CIUMA ROSIE, SUNT SINGURELE ELEMENTE DIN DISCURSUL PRESEDINTELUI. EL STIA DIN DECEMBRIE CA VA FII PANDEMIE. NU L-A INTERESAT. UN PRESEDINTE ESTE AL INTREGULUI POPOR NU DOAR AL PNL...CIUMA GALBENA SI DOAR ATAT. NU ESTE NORMAL.
NICU
04 Apr 2020

La Suceava la un asezamant pentru sarmani de la biserica Sf Vineri s-a oprit gazul de catre Delgaz Grid vineri seara! amaratii nu au unde sa bea un ceai cald? Ce nenorocit se poate gandi la asa ceva cand este situatie de urgenta? !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz