2020-07-05 04:47

Iohannis anunţă ce a stabilit cu Cioloş

 |  19:20
Iohannis anunţă ce a stabilit cu Cioloş

Premierul şi preşedinte s-au întâlnit în cursul zilei de luni la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre bugetul de stat şi strategia României privind criza refugiaţilor.

"Am avut, în această după-amiază, prima întâlnire de lucru cu premierul Dacian Cioloş. În contextul ultimelor evenimente din Europa, am discutat despre problema refugiaților şi despre modul în care trebuie să ne raportăm la această situație. Totodată, am abordat şi construcția bugetului de stat pentru anul viitor și am convenit că acesta trebuie să aibă la bază o viziune pe termen lung pentru dezvoltarea României astfel încât, în următoarele luni, să poată fi puse bazele reformelor în domeniile cele mai importante." a scris Iohannis pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-23Parerea ta...

SIGURANTA NATIONALA
24 Noi 2015

Mai important este ce a discutat cu SOROS si Fundatiile lui , plus Filiera Ardeleana de la Cluj . Alo serviciile dormiti sub fusta lui Udrea si acum . Ar trebui niste acte pentru Tribunalul Militar , urgent .
RONI
24 Noi 2015

Ce te f grija bai straine iohannis de refugiati arabi vezi ca baba senila merkel proasta europei poate fi acuzata de complicitate la terorism.mai bine ai discuta cu ciolos cum sa desfiintati imediat gruparea de crima organizata cnadr care unic in lume la sfarsitul anuui are mai putini km de autostrada decat la inceput.pentru ce primesc salarii acesti mafioti protejati de dna si sri? Astia trebuie arestati acum impreuna cu patronii si directorii firmelor care isi bat joc de constructia drumurilor si autostrazior.vad ca,ai pus in functiinumai incomptenti si pupincuristi vai de capul tau.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz