2020-04-04 15:43

Iohannis anunță DECIZIA după răspunsul CCR: ”Nu putem continua așa!”

 |  18:26
Iohannis anunță DECIZIA după răspunsul CCR: ”Nu putem continua așa!”

Președintele Klaus Iohannis, fără a comenta strict decizia CCR de luni, a atribuit vina celor de la PSD pentru situația critică din acest moment. De asemenea, șeful statului a constatat că șansa alegerilor anticipate a scăzut sub 50%.

”PSD continua sa demonstreze iresponsabil care se joaca cu destinul Romaniei dupa ce a produs guvernare dezastruoasa, cu deficite majore, a demis guvernul Orban pentru baronii locali, a creat o noua criza privind sesizarea CCR. NU voi comenta decizia CCR, astept motivarea.

Ceea ce face PSD e o sfidare fara precedent la adresa oamenilor cu atat mai mult cand avem nevoie de actiune politica responsabila si nu de criza si instabilitate.

Vedem un guvern demis pentru ca a incercat sa democratizeze adm locala si guverneaza eficient pentru oameni. Vedem un PSD obsedat de putere care refuza sa accepta ca a pierdut legitimitatea de a guverna.

Desemnarea unui premier din jurul PSD ar intra in coliziune cu optiunea romanilor exprimata la alegeri.

Am si spus ca cea mai legitima solutie este revenirea la votul cetatenilor si o majoritate parlamentara pentru un guvern stabil, avem nevoie de un nou legislativ, sa isi asume reformele pentru tara.

Nu putem continua asa! PSD ii e frica sa se intoarca la popor si 3 ani a eșuat in a guverna, acum vrea sa i impiedice pe cei care au dovedit si stiu ce tb facut. In ciuda blocajelor, ii asigur pe cetateni ca Romania e o tara guvernata, situatia generata de inconstienta PSD tb sa inceteze!” a declarat Klaus Iohannis într-o declarație la Palatul Cotroceni.

În acest context, președintele a fost întrebat și despre oportunitatea alegerilor anticipate: 

”Alegeri anticipate, ce sanse? Tocmai au scazut, sub 50% Mai sunt o prioritate? Sunt situatii complicate, noi ne pregatim ca sa gestionam situatia f bine, dar alegerile sunt baza democratiei, se fac si rezolva problema conducerii unei tari, exista o singura situatia - doar in caz in razboi, nu ne dorim aceasta situatie, un guvern are toate puterile pentru a gestiona situatii de criza” a subliniat șeful statului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-24

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CCR WC
24 Feb 2020

ccr wc continua aberatiile.nu mai trebuie sa fie luati in seama.oricum trebuiesc desfiintati.orban un dobitoc dovedit.fara minte.prin prostia lui tine in viata psd.nu a facut nici in alegeri in doua tururi nici alegeri anticipate.
OANA
24 Feb 2020

PSD a demisonat guvernul Orban sau multi PNL-isti pentru a genera alegeri anticipate, nu va e rusine, ati venit sa va jucati dea guvernarea, PSD nu v-au ales sau voi insiva. Sa va fie rusine , nu va este aminte de treaba, apropo, cum a jis suceveanul acela, partidul liberal nu a creat niciodata nimic in istorie.
CUCUVEAUA ROZ-BONTON
25 Feb 2020

Ce mincinoasa aceasta molusca Dai inainte cu minciunile dupa ce ai calcat in picioare legile si constitutia tarii Esti pus acolo sa ti bati joc de tara asta a noastra Ati imprumutatin 3 luni40 de miliarde euro ca sa dati la Sri sa ne monitorizeze SIKTIR homalaule dement Siktir ACROMEGALULE !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine