2019-10-18 04:41

Iohannis, ATAC la DĂNCILĂ: "Avem un guvern iraţional". Preşedintele a devoalat conversaţia telefonică cu premierul

 |  12:44
Iohannis, ATAC la DĂNCILĂ: "Avem un guvern iraţional". Preşedintele a devoalat conversaţia telefonică cu premierul

Preşedintele Klaus Iohannis a vorbit sâmbătă, la Consiliul Naţional al PNL, despre discuţia telefonică pe care a avut-o vineri cu premierul Viorica Dăncilă legată de concediul acesteia şi sesizarea CCR.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, referitor la discuția de vineri cu Viorica Dăncilă, că aceasta i-a spus că nu știa că s-a publicat în Monitorul Oficial decizia de a delega atribuțiile pe perioada concediului său, telefonul venind după ce șeful statului a sesizat CCR.

"Am ajuns să avem un guvern iraţional. Ieri am avut o discuţie care m-a făcut să cred că avem un guvern ireal. Dacă nu ar fi trist, ar fi de râs", a spus preşedintele Klaus Iohannis, legat de sesizarea CCR privind suplinitorul Vioricăi Dăncilă în timpul concediului acesteia.

Şeful statului a şi relatat ceea ce l-a determinat să aibă această opinie, precizând că a fost publicată în Monitorul Oficial o decizie prin care "doamna prim-ministru instala un premier interimar".

"Surpriză, am crezut că e atributul meu şi am contestat la CCR acest demers. După ce am înaintat la CCR, doamna prim-ministru m-a sunat să-mi spună că pleacă în concediu şi că toate sunt bune. Asta după ce în paranteză publicase acel draft de rectificare bugetară care e o catastrofă. I-am atras atenţia că nu e bine ce a făcut şi că e motiv de conflict constituţional. Ştiţi ce mi-a spus? Nu a ştiut că se publicase. Mai ireal decât aşa nu cred că se poate", a spus preşedintele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-04Parerea ta...

PRESEDINTE NEO-NAZIST
04 Aug 2018

Cauta galceava ,cauta sa mentina stari conflictuale la nivel de institutii statale Mai iohannusule ,dar ce cauti tu la pnl din moment ce esti apolitic mai nazi ? Vad ca ai iar nervi de om nebun Du te la spital !
SCARBE DROGATE
05 Aug 2018

Asta sunteti Niste gunoaie naziste
@@ANONIM
05 Aug 2018

MAI PULIBRICI DE DEPENDENTA DE DROGURI POTI SCAPA DE RETARD MINTAL SI IMDECILITATE MOSTENITE GENETIC NEIN
ANONIM
05 Aug 2018

Dacă javra asta zice ca avem un guvern irațional...si eu zic ca cel ce sta pe scaunul de la cotroceni( atunci cand nu se plimba) ESTE IRESPONSABIL .....
ANONIM
05 Aug 2018

DE CE TAIATI PARTEA BUNA A COMENTARIILOR SI NU TAIATI "":::MIZERIILE SCRISE DE UNIII SI ACEEASI ????UNDE AJUNGE TARA CU asa comportament????ziaristi va numuti????
ANONIM
05 Aug 2018

rusine___ziarului___puterea ptr>ca taie din com entarii expresiile curate si lasa altele cu mizerii fara sa fie sterse
PESEDISTILOR
05 Aug 2018

vi se da la muy ca sa va calmati
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray