2019-05-27 02:19


IOHANNIS, atac la PSD în plenul Parlamentului: „Asaltul fără precedent asupra statului de drept riscă să fragileze statutul României în NATO şi UE!”

 |  14:47
IOHANNIS, atac la PSD în plenul Parlamentului: „Asaltul fără precedent asupra statului de drept riscă să fragileze statutul României în NATO şi UE!”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea la NATO, că „asaltul fără precedent” al majorităţii PSD la adresa statului de drept „riscă să fragilize” statutul României în Alianţă şi în UE.

„Pentru ţara noastră nu a fost deloc uşoară revenirea la democraţie după epoca neagră a comunismului, (...) cu atât mai condamnabile sunt acţiunile actualei majorităţii PSD, care prin asaltul fără precedent în ultimii 30 de ani la adresa statului de drept riscă să fragileze statutul ţării noastre în Alianţa Nord-Atlantică şi în UE. Modificarea legilor în folosul unor persoane, demagogia, atacurile la adresa stabilităţii economice şi financiare a României, creşterea inflaţiei şi devalorizarea monedei naţionale, arbitrariul şi lipsa de profesionalism - acestea sunt adevăratele realităţi ale guvernării PSD, nu întărirea democraţiei, nu consolidarea justiţiei, nu responsabilitatea şi predictibilitatea în economie, nu infrastructură (...), nu acestea sunt politicile PSD. (...) Guvernarea PSD cu incapacitatea administrativă şi cu dilentantismul vulnerabilizează România", a afirmat şeful statului, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-02

TAGURI: iohannis, psd, nato, ue
loading...


Comenteaza pe site


ANONIM
02 Apr 2019

Sterpul asta stie una si bună....psd......ăștia sunt vinovati de toate in cei 30 de ani ....SICTIR JAVRA...SUNT DOAR 29 ...si din ăștia minim 10 ani a fost pdl...actualul pnl...sunt două variante ...ori esti prost...ori esti prost...UNA CU SIGURANTA...si am sa iti doresc sloganul tau favorit....MUIE MULTĂ
ANONIM
02 Apr 2019

2ani au fost al ciolosului,ala care a facut o datorie de 9 miliarde de euro pe arme de mana 2 aIn acesti 2 ani acest guvern rezultat din arderea a 64 de tineri la colectiv nu a facut nimic ,a strans intr o sambata gunoaiele din delta Vacaresti DAR ATAT! 4ani au fost ai lui Constantinescu Deci 16 ani atat au condus ei cu ai lor si s a vazut dezastrul lasat si datoria imensa de 39 miliarde de euro 30 de miliarde a imprumutat chiorul si 9 ciolosul cu iohanis
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
02 Apr 2019

„Asaltul fără precedent asupra statului de drept riscă să fragileze statutul României în NATO şi UE!”....FRAGILIZEZE...e corect
NEGRO
02 Apr 2019

E teribil de trist bilantul celor sapte ani de guvernare PSD-ista! 30 de miliadre de Euro imprumutate succesiv, vreme de sapte ani, fara sa se investeasca in ceva. Doar in penibile pomeni electorale, din ce in ce mai sarace si umilitoare si acestea! Infrastructura Zero, Zero investitii, Armata e in degringolada (fereasca Dumnezeu de un razboi ca suntem pulverizati la nivel de inzestrare!) economia e in aer, sanatatea la pamant, invatamantul falimentar... Singurele preocupari ale neobolsevicilor o constituie ONG-urile pentru asasinarea justitiei si salvarea pentru o vreme a averilor ilicite ale oligarhilor... Ce le poti cere celor alesi dintre ei pe spranceana, cei mai prosti dintre cei mai prosti, cu conditia sa nu aiba egal in ticalosie, amoralitate, dezmat,degradare. Mai sunt cateva saptamani pana la alegeri. E in mainile noastre scaparea de acest cosmar prelungit pana la absurd cu complicitatea ALDE- UDMR- alogeni din anul de trista amintire a primului guvern Ponta, 2012... Sa credem, totusi, in marea putere a Urnelor. Pana ne-o vor lua si pe aceasta. Indiferenta civica naste monstri. Iar daca persistam in nesintire, tot asa ne va bate Dumnezeu! Vom uita chiar si faptul ca am avut o Tara. Si ca pentru ea au curs fluvii de sange romanesc! Sa veghem macar ca aceste jertfe sa nu fi fost in zadar! Dar daca vor ramane tot astia e vai de capul nostru. Ne vor vinde si copiii din leagan. Caci astia ne-au mai ramas in fata hotiei devenita lege!
Random imageUltimele stiri


STARBAG