2019-05-26 02:30


Iohannis CONDAMNĂ amnistia și grațierea: ”Nici pe vremea COMUNIȘTILOR, nici după război persoane PENALE nu au ajuns la conducerea statului”

 |  22:17
Iohannis CONDAMNĂ amnistia și grațierea: ”Nici pe vremea COMUNIȘTILOR, nici după război persoane PENALE nu au ajuns la conducerea statului”

Președintele Klaus Iohannis a declarat luni, referindu-se la discuțiile din spațiul public despre iminenta adoptare de către Guvern a unei Ordonanțe de urgență privind amnistia și grațierea că ”nici pe vremea comuniștilor primitivi de după război” nu se discuta despre așa ceva și nu erau ”persoane penale” la conducerea statului.

"Unii m-ați urmărit în campania din 2014, am zis - atenție, români, nu alegeți PSD că vor amnistie și grațiere pentru ai lor cu probleme penale, vor veni cu abordare strict populiste să se păstreze ei. Sunt lucruri spuse în 2014, le-am repetat in 2016 când am zis fără penali. Cumva au ajuns la guvernare, au ajuns că au fost votați. Concluzia care este? E  bine să judecam ce votăm, pe cine, dar cel mai important e să votăm. În 2016, mulți au considerat că nici unii nici alții nu sunt grozavi și iată catastrofa. Cum să ajungem în 2018 să discutăm, pe față, de amnistie și gratiere ca niște oameni condamnați penal conduc partidul de guvernare. E inimaginabil, nici pe vremea comuniștilor, nici a comuniștilor primitivi, de după război, nu se întâmpla așa ceva. Nici după război persoane penale nu au ajuns la conducerea statului. Și dacă a dat Ceaușescu decret de grațiere, a dat-o ca să arate că este mărinimos și că a fost ziua lui sau că a fost o aniversare a statului. Dar în niciun caz să se albească dosarele colegilor de partid. Faptul că acești oameni au ajuns la putere, în România democrația este în pericol. (...) Până sunt eu președinte, nu vom avea prim-ministru penal”, a declarat Klaus Iohannis. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-18

TAGURI: iohannis, amnistie, gratiere, comunisti, razboi, persoane penale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
18 Dec 2018

Dar vad ca persoane hoate ,persoane care au furat de la stat prin evaziune si fals au ajuns sus de tot la Cotroceni Ce parere ai ?
COSTEL
18 Dec 2018

DAR LA CONDUCEREA TARII? CEI CU 6 CASE OBTINUTE ILEGAL SI CARE, AU VANDUT COPII, NU SUNT SI EI PERSOANE PENALE? FARA ALTE COMENTARII. ESTE ADEVARAT. ..ROMANII INCEP SA INTELEAGA FAPTUL CA, SUNTEM O COLONIE IAR GERMANIA FACE CE VREA IN TARA ASTA. S-A DISTRUS ECONOMIA, AGRICULTURA ETC. .....
ANONIM
19 Dec 2018

Nesimtirea porcului acestuia nazist nu are limited CE NU INTERESEAZA PE NIMENI RETROCEDATILE ILEGALE DIN SIBIU CATRE SS-istii din GERMANIA? 6 CASE SUNT MIZILIC .VILA DIN MIAMI E TOT A NAZISTULUI SI VILA UNDE LOCUIESTE JEGUL DE TAC;SU CE SA ASTEPTI DE LA URMASUL UNOR CRIMINALI SALBATICI CARE AU NAVALIT IN HOARDE IN TRANSILVANIA ,AU UCIS AU CUCERIT SI S-AU FACUT STAPANI PANA LA MAREA UNIRE IN 1918 ROMANII NU AVEAU VOIE SA INNOPTEZE INRT-UN ORAS CA SIBIUL SAU BRASOVUL DAR MI-TE SA LOCUIASCA PRIMII ROMANI CARE AU LOCUIT IN ORASELE SASESTI AU FOST NUMAI DUPA ANUL1918 SI ATUNCI CE SA ASTEPTI DE LA UN JEG; URMAS AI CRIMINALILOR SI SPOLIATORILOR NEAMULUI NOSTRU? CRIMINAL SADIC ATAT EL CAT SI COTOROANTA DE NEVASTA-SA DREPT DOVADA COPII FAMILIEI ILUTZ VANDUTI PENTRU ORGANE
@ COSTEL
19 Dec 2018

Iata cum s-a distrus economia si agricultura in ultimii doi ani de guvernare mafiota psd-alde : S-au inchis 29000 de PFAuri din cauza politicii proaste si incompetente a discotecarului teodorovici , inflatia cea mai mare din Europa 5,6% , nici un metru de autostrada , investitii zero inindustrie , 220000 de romani au parasit tara in ultimii doi ani , AGRICULTURA. _ : GUVERNUL MAFIOT draknea- dancila A VÂNDUT '' INSULA MARE A BRAILEI '' 70000 ha teren arabil fertil catre un ȘEIC DIN EMIRATELE ARABE. IN SCHIMBUL ACESTEI TRANZACTII ANALFABETA dancila S-A PLIMBAT DOUA SAPTAMINI IN TARILE ARABE. INFORMATII DESPRE ECONOMIE SI AGRICULTURA NU PRIMITI DE LA HAZNAUA 3 SI ALTE HAZNALE TV DE PARTID CI DOAR MINCIUNI SI DEZINFORMARI ADRESATE PRESEDINTELUI SI OPOZITIEI. HAZNAUA 3 V-A SPALAT CREERELE , DACA LE MAI AVETI !
@ ANONIM 2
19 Dec 2018

Mergi si te consulta la medicul psihiatru. Tot ce vomiti acolo sunt inventiile mafiei lui felix si a tonomatelor gâdea , ciutacu si alte gunoaie platite de puscariasul hot de bani europeni si ai copiilor orfani din Teleorman psihopatul draknea.
ANONIM
19 Dec 2018

NU NE-A SPALAT NIMENI CREIERELE. IOHANIS E NAZIST CARE A RETOCEDAT IMOBILE DE MILIARDE SS-ULUI SI CONDUCE ROMANIA LA COMANDA NEMTEASCA DE CE A FOST DECORAT CU CRUCEA DE FIER DE CATRE NEMTI/PENTRU CARE SERVICII ?DE CE A REFUZAT SA SEMNEZE DECRETUL PRIN CARE AVRAM IANCU ERA DECLARAT EROU NATIONAL/? DIN DRAGOSTE PENTRU ROMANI? EU LOCUIESC IN ARDEAL INTR-O LOCALITATE FOST SASEASCA(BINE CA AM SCAPAT DE MAJORITATEA LOR) SI STIU CAT DE SOVINI SI CE CAINOSI AU FOST CU ROMANII DE PARCA NOI AM FI MERS IN HOARDE LA EI SI NU EI LA NOI .NISTE JEGURI SI SCURSURI SADICE TOTZI CA SUNT DISCIPLINATI SI ORGANIZATI E NORMAL CAND ATACI IN HAITA TREBUIE SA EXISTE ORGANIZARE TOATE POPOARELE MIGRATOARE AU FOST ORGANIZATE CA SA-SI POATA DESAVARSI TICALOSIILE IMPOTRIVA VICTIMELOR LOR PASNICE SI INOFENSIVE TOATA VIATA ROMANII S-AU APARAT DE ASTFEL DE HIENE LA CARE ACUM UNELE COZI DE TOPOR LE LING TALPILE SI LE RIDICA OSANALE NU-I BUN NICI DRAGNEA DAR MACAR NU NE VINDE LA STRAINI CA SASUL VOSTRU NAZIST
ANONIM
19 Dec 2018

Ce e de remarcat;marea diferenta a modului de abordare a subiectelot la diferitele televiziuni; la cele secristo sorosiste Realitatea b1 etc moderatori si invitati isterici cu vocabular suburban 'vulgar in lipsa de argumente ci doar un sir luin de jigniri pe cand la ciutacu; gadea au niste informatii traznet argumentate cu documente nu pe povesti si basme Eu cred ca haznale sunt televiziunile slugarnice care servesc interesle srainilor si nu ale romanilor deci cei spalati pe creier sunt admiratorii acestor slugoi tradatori de tara
ANONIM
19 Dec 2018

Dar georgeta răvășitoarea nu este PENALA ?.... EA CU TOATA FAMILIA EI DE HOTI SI EVAZIONISTI ....
Random imageUltimele stiri


STARBAG