2020-02-18 18:36

IOHANNIS atacă la baionetă: „Bugetul 2019 nu este destinat dezvoltării României, ci bunăstării PSD…”

 |  14:07
IOHANNIS atacă la baionetă: „Bugetul 2019 nu este destinat dezvoltării României, ci bunăstării PSD…”

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui României, Mădălina Dobrovolschi, a anunţat, miercuri, că şeful statului urmează să ia o decizie cu privire la legile bugetului de stat şi asigurărilor sociale pe care o va anunţa public în zilele următoare, adăugând însă că proiectul adoptat de Parlament nu este destinat dezvoltării şi progresului României, ci "bunăstării PSD", informează Agerpres.

„Preşedintele României, Klaus Iohannis, atrage atenţia încă o dată că bugetul pentru anul 2019 nu este destinat dezvoltării şi progresului României, ci bunăstării PSD. Bugetul pentru anul 2019, croit din imaginaţia PSD pe baza unor cifre exagerat de optimiste, reprezintă o nouă dovadă a iresponsabilităţii şi modului defectuos prin care social-democraţii au decis să guverneze România. În pofida numeroaselor semnale de alarmă cu privire la sustenabilitate, PSD a mers înainte cu bugetul, aşa cum a decis de fapt grupul restrâns de la vârful acestui partid, care are interese paralele cu cele ale românilor. (...) Preşedintele României urmează să ia o decizie în privinţa Legii bugetului de stat şi a Legii bugetului asigurărilor sociale de stat, pe care o va anunţa public în zilele următoare", a spus Dobrovolschi, la Palatul Cotroceni. Ea a precizat că, deşi au trecut trei luni de când PSD trebuia să prezinte public proiectul de buget pentru acest an, abia miercuri acest act normativ a ajuns la preşedintele României pentru promulgare. Dobrovolschi a subliniat că bugetul de stat pentru anul 2019 face rabat de la cele mai elementare condiţii de legalitate şi procedură. Mădălina Dobrovolschi a afirmat că "însăilarea neprofesionistă trecută pe repede înainte de PSD prin Parlament, fără dezbateri reale, pune în pericol stabilitatea economică a României". "Preşedintele Klaus Iohannis subliniază ca bugetul votat de către coaliţia majoritară este presărat cu estimări suprarealiste şi, de fapt, nu ţine cont de contextul economic. Taxele şi impozitele majorate de PSD, dobânzile mai mari, preţurile care au crescut constant, reducând, de fapt, puterea de cumpărare, sunt elemente care arată că şi în 2019 situaţia economică va fi mult sub aşteptările pe care se bazează Guvernul", a menţionat ea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-20Parerea ta...

MAFIA PSD
20 Feb 2019

Organizatia mafiota psd trebui inlaturata de urgenta. Acest grup anti-romanesc si anti-european lucreaza in slujba Moscovei si a intereselor bolsevicilor de la Sputnik. Bugetul este FALS , CIFRELE NU CORESPUND REALITATII IAR O CRIZA DE GENUL GRECIEI ESTE TOT MAI APROAPE. MAFIA A RUINAT ECONOMIA , JUSTITIA , INVATAMINTUL. MORROMANI NEVINOVATI IN SPITALE INSALUBRE CONDUSE DE MANAGERI CU CARNET DE CIUMAT ROSU. MAFIA PSD-ALDE UCIDE PROPRIUL POPOR SI VIITORUL COPIIILOR. PRESEDINTELE IOHANNIS ESTE SINGURA PERSOANA CREDIBILA IN U.E SI CARELUPTA CU MAFIA PSD--ALDE. PRPROPAGANDA MAFIEI E DISPERATA .
ANONIM
20 Feb 2019

Presedintele Iohanus sabotorul Romaniei Mafia nazi la puscarie
ANONIM
21 Feb 2019

Vai vai i a luat bani lui iubitelul mieu VAI ,VAU ,VAI ce nesimtire vai vai Noi ne iubim mullt mult ,eu cu iubitelul pohontu
ANONIM
23 Feb 2019

Dar sasaitul ala al tau cu buze tuguiate si bubos Ciolosvek ,ce alocari a facut Cu cate 10 miliarde mai putin in toate sectoarele dar ai aprobat asa i dihanie neromanaSas vandut
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine