2019-10-14 21:10

Iohannis atrage atenţia asupra ANALFABETISMULUI FUNCŢIONAL şi o ironează pe Dăncilă cu 20-20

 |  13:33
Iohannis atrage atenţia asupra ANALFABETISMULUI FUNCŢIONAL şi o ironează pe Dăncilă cu 20-20

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că România se confruntă cu o rată mare de analfabetism funcţional, atrăgând atenţia că trebuie susţinute programele deja funcţionale privind abandonul şcolar. El a ironizat-o pe Viorica Dăncilă, amintind de una din gafele ei.

"Sistemul educaţional trebuie să facă diferenţă reală în nivelul de cunoştinţe ale copilului. Şi în România un studiu din 2016 arată că ne confruntăm cu o rată de analfabetism funcţional de 42 de procente, care se reflectă şi în alte sfere ale politicii româneşti. (...) Nu e suficient să asigurăm accesul la educaţie. Trebuie să garantăm accesul la educaţie de calitate. La nivel naţional ne confruntăm cu o criză demografică amplificată, abandon şcolar şi o participare scăzută la învăţământul superior. Poate nu e cazul acum să ne concentrăm creditele pentru învăţământul superior şi să neglijăm alte proiecte deja demarate", a declarat Klaus Iohannis, potrivit Mediafax.

Preşedintele a ironizat-o pe Viorica Dăncilă cu 20-20.

"Continuăm să ne îndepărtăm de obiectivul Europa 2020, sau 20-20, cum se spune mai nou, în domeniul părăsirii şcolii timpurie, cu o cifră de optesprezece (sic!) la sută", a mai spus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-13Parerea ta...

LEVST.
13 Iun 2018

Iar in Romania acest lucru este organic imposibil, in istoria mai veche a tarii au existat si cateva minti si suflete inovatoare si umane, insa singurul conducator care a facut o diferenta a fost Regele Carol I, iar de aici, de peste o suta de ani, Romania a adus in varfurile sale doar minus variante ale umanitatii, adevarati monstri sociali, cum este si acest guvern, parlament, pres-edintie si functia suprema( pres-edinte) niste mameluci altoiti pe sacali si hiene pline de rabie si jigodie...Desi Romania inca mai are resurse mai mult decat salvatoare, se incapataneaza spre autodistrugere, pentru ca, conducatorii-,sa-si satisfaca poftele lor de animale de prada, care nu le pasa chiar daca ei mor, dar sa moara cu prada in gheare si intre falci...Romania poate face pionerat in "A treia Cale", singura (cel putina cunoscuta) care va rezolva problemele tarii si va scoate tara din Evul Mediu, in care s-a retras..
ANONIM
13 Iun 2018

Ingamfarea ta nu mai are margini Cred ca acromegalia ti a ajuns in sfarsit la creerul al de bovina sefule de stat pus de SRI Chiar nu ti dai seama cat de ridicol esti Atat de incuiat esti? Apropo, cand intram in SHENGHEN Cu ce ai contribuit ca Romania sa fie admisain randul tarilor SHENGHEN ?Nu ai facut nimic in mandatul tau de incompetent pentru tara asta Alogenule!
@ ANONIM
13 Iun 2018

Felicitări....crezi oare ca palmierul STERP a inteles ce vrei sa ii spui ....ori ii traduc ...ori astepti sa citească până intelege .. hahaha
LEVST.
13 Iun 2018

Insa o alta parte a acestei probleme o reprezinta prea-multii "intelectuali" care bantuie si pe internet(daca tot au prins mestesugul scrisului, de ce nu?!), pupincuristi fie ai lu' drgnea fie ai lu' malai- mare, sau ai oricui arunca ceei cativa banuti in scuipatoare, in sfarsit -ca si idolii lor- niste jeguri si scursori ale umanitatii...
ANONIM
14 Iun 2018

cine sunt idolii tai postacule? Mapis pe ideile tale si pe autoaprecierile tale !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray